Bildirim
TX Ergonomix Notebook Soğutucu Hk.
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
-
Hocam fanı size küçük gelebilir. Ben şu linkteki ürünü kullanmaya başladım; malzemesi gayet plastik ve çok iyi değil; sizinki de öyle olacaktır herhalde. Ama soğutması gerçekten iyi. Beni bile soğutuyor, ama fanı biraz sesli. Puan olarak benden bir 7/10'u hak eder; o da soğutması iyi olduğu ve sesi pek dert etmediğim için.
-
o dediğin fan nasıl hem ucuz duruyor hemde fanı daha güçlü :) güzel soğutuyor mu bende alayım 1 tane :D -
quote:
Orijinalden alıntı: copierbond64
o dediğin fan nasıl hem ucuz duruyor hemde fanı daha güçlü :) güzel soğutuyor mu bende alayım 1 tane :D
Anlattım yukarıda. Sadece masaüstünde soğutmak için kullanacaksan al. Ama plastiği çok iyi olmasına rağmen biraz dandik gibi geldi bana. Siz bilirsiniz. Soğutmasından oldukça memnunum ben. -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X