Şimdi Ara

Tx-P50ST50E Tam bir fiyat/Performans Canavarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
1
Favori
2.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haftalardır bu tv yi almaya çalışıyordum. Birçok elektronik marketi dolaştım ve birkaç tane teşhir ürününden hariç, kapalı kutu bulamadım. Bulduklarım da zaten 2499 tl değildi. Bugün kliksanın stoklarına girdi ve 200 tl puan hediyeli olarak satın aldım. Tv bana 2300 e geldi. Bu fiyattan bulmanın imkansız olduğu bu fiyat/performans NEOPLASMA canavarını almanızı tavsiye ederim. Birçok tv'yi araştıran biri olarak söylüyorum. Bu Tv'nin özellikleri inanılmaz, kasa yapısı ve malzemesi çok kaliteli, sesi net, berrak ve yüksek. Panel için yoruma bile gerek yok. Ledler bu tv'nin yanından geçemez.

• full Hd performansı zaten üst düzey ama Sd yayınlar için de biçilmiş kaftan bu tv.
  • quote:

Orijinalden alıntı: raif86

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    kliksa.com'da kocaman TÜKENDİ yazısı var. 1 tane girdi stoklara heralde, onuda sen aldın. Yok çok kişi aldıda bitti ise, 1 günde stokları tükenen şu pio plazmaları neden 3. dünya ülkem stoklarına almıyor. Nerde saçma sapan sorunlu panel LED tv var hepsini alıp halka kakalıyorlar. Dinleri imanları LG-Samsung olmuş. Bugun 50GT50 bir tek vatanda var oda teşhir. Hiç bir yerde yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 14 Kasım 2012; 23:25:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shockwave error

kliksa.com'da kocaman TÜKENDİ yazısı var. 1 tane girdi stoklara heralde, onuda sen aldın. Yok çok kişi aldıda bitti ise, 1 günde stokları tükenen şu pio plazmaları neden 3. dünya ülkem stoklarına almıyor. Nerde saçma sapan sorunlu panel LED tv var hepsini alıp halka kakalıyorlar. Dinleri imanları LG-Samsung olmuş. Bugun 50GT50 bir tek vatanda var oda teşhir. Hiç bir yerde yok.

Alıntıları Göster
    Kontrol ettim siteyi, hakikaten tükenmiş.Bu tv stoklara az giriyor veya hiç girmiyor. En kıytırık panellerin bile 2000 liradan fazlaya satıldığı ülkemizde, neden bu gibi tv'ler heryerde satılmaz, anlamak mümkün değil.

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    full Hd performansı zaten üst düzey ama Sd yayınlar için de biçilmiş kaftan bu tv.

sırf bunun için almaya değer ..
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    14 Kasımdan beri kullanıyorum. Gündüz ışıklı ortamlarda da çok iyi performans veriyor. Önündeki dijital sensörler ile kontrast ayarlarını otomatik yapıyor. Herhangi bir parlama veya yansıma yok. Artık sinemaya para vermeye gerek kalmadı. Arkadaşlar şundan emin olabilirsiniz. 5.500.000/1 kontrast ile kesinlikle filmin tadına varıyorsunuz. Ben çok memnun kaldım şu aşamaya kadar. 2+1 ses sistemim vardı. Tv'ye takarım diye düşündüm ama sonrasında vazgeçtim. Çünkü kendi sesi daha berrak ve güzel.

• quote:

14 Kasımdan beri kullanıyorum. Gündüz ışıklı ortamlarda da çok iyi performans veriyor. Önündeki dijital sensörler ile kontrast ayarlarını otomatik yapıyor. Herhangi bir parlama veya yansıma yok. Artık sinemaya para vermeye gerek kalmadı. Arkadaşlar şundan emin olabilirsiniz. 5.500.000/1 kontrast ile kesinlikle filmin tadına varıyorsunuz. Ben çok memnun kaldım şu aşamaya kadar. 2+1 ses sistemim vardı. Tv'ye takarım diye düşündüm ama sonrasında vazgeçtim. Çünkü kendi sesi daha berrak ve güzel.

Alıntıları Göster
    Önemli... Dijital Karasal Yayın

DVB fonksiyonlarına dikkat: / Bu TV (Ağustos 2011 itibarıyla) DVB-T/T2/C/S/S2 (MPEG2 ve MPEG4-AVC [H.264]) servisleri standartlarıyla uyumlu üretilmiştir.

Bu Tv, DVB-T2 dijital karasal yayını destekliyor...

• quote:

Önemli... Dijital Karasal Yayın

DVB fonksiyonlarına dikkat: / Bu TV (Ağustos 2011 itibarıyla) DVB-T/T2/C/S/S2 (MPEG2 ve MPEG4-AVC [H.264]) servisleri standartlarıyla uyumlu üretilmiştir.

Bu Tv, DVB-T2 dijital karasal yayını destekliyor...

Alıntıları Göster
    phil 5507 aldım ama sd yayın kalitesinden hiç memnun kalmadım.bu tv yi almadığıma pişmanım.dün teknosada gördüm,harika bir görüntü.budur
  • quote:

Orijinalden alıntı: sbirsin18

phil 5507 aldım ama sd yayın kalitesinden hiç memnun kalmadım.bu tv yi almadığıma pişmanım.dün teknosada gördüm,harika bir görüntü.budur

Bu cihazi cok onceden yazmistim, hatta inanilmaz satsmalar oldu sahsima, simdi vasat sinyal alanlar bu tvyi aldiklarina pismanlar !

Once 5507 kotumu hayir, fakat kaliteli hdbox+kaliteli hdmi kablo+sorunsuz elktrik akimi olmasi gerekir, suan memnun olmadiginiz tv bu saydiklarimdan sonraki performansi farkli olur !

Herkes tv diyor, herkes farkli seri diyor, kimsede cikip bu LcdLed cihazlarin ihtiyacini malesefki yazmiyor, ben yaziyorum kotu oluyorum :)

Sunu bilin, LcdLed urunlerin kalbi tarismasiz evinizdeki gelen voltajin kalitesinede baglidir, kotu eski, topraklamasi zayif bir priz varsa, panel resmi size vasat verecektir !

Sbebi net, LcdLed urunler tarismasiz gelen Volyaja gore tepki verirler, voltaj zayif yada kalitesizsse, panel resmi sabitleyemez yada devamli arka fonda pastellesmelere sebeb olur, mac izlerken arka fon bakarsiz dumduz tuaf bir yesil gorunur, ancak hareketsiz goruntude cimleri fark edersiniz !

Bunda birde kotu hdmi kablo eklerseniz, birde vasat hd reciver, o panelden birsey beklmek hakkiniz degil zaten, olsada fark etmez panel bunu ust seviye resim olarak vermeyecektir !

Bu tazdiklarimdan en az 2 tanesini deneyin, farki gorursunuz !

• quote:

Orijinalden alıntı: andy1

quote:

Bu cihazi cok onceden yazmistim, hatta inanilmaz satsmalar oldu sahsima, simdi vasat sinyal alanlar bu tvyi aldiklarina pismanlar !

Once 5507 kotumu hayir, fakat kaliteli hdbox+kaliteli hdmi kablo+sorunsuz elktrik akimi olmasi gerekir, suan memnun olmadiginiz tv bu saydiklarimdan sonraki performansi farkli olur !

Herkes tv diyor, herkes farkli seri diyor, kimsede cikip bu LcdLed cihazlarin ihtiyacini malesefki yazmiyor, ben yaziyorum kotu oluyorum :)

Sunu bilin, LcdLed urunlerin kalbi tarismasiz evinizdeki gelen voltajin kalitesinede baglidir, kotu eski, topraklamasi zayif bir priz varsa, panel resmi size vasat verecektir !

Sbebi net, LcdLed urunler tarismasiz gelen Volyaja gore tepki verirler, voltaj zayif yada kalitesizsse, panel resmi sabitleyemez yada devamli arka fonda pastellesmelere sebeb olur, mac izlerken arka fon bakarsiz dumduz tuaf bir yesil gorunur, ancak hareketsiz goruntude cimleri fark edersiniz !

Bunda birde kotu hdmi kablo eklerseniz, birde vasat hd reciver, o panelden birsey beklmek hakkiniz degil zaten, olsada fark etmez panel bunu ust seviye resim olarak vermeyecektir !

Alıntıları Göster
    aynen katılıyorum.dün korumalı priz kullandım.bayağı bir fark etti.hoşuma gitti tv.lakin anladımki ledlerin daha bi fırın ekmek yemesi lazım .ya da yediğin ekmekten kısıp pahalı led almak lazım.ya da en iyisi gidip plazma almak lazım

• quote:

aynen katılıyorum.dün korumalı priz kullandım.bayağı bir fark etti.hoşuma gitti tv.lakin anladımki ledlerin daha bi fırın ekmek yemesi lazım .ya da yediğin ekmekten kısıp pahalı led almak lazım.ya da en iyisi gidip plazma almak lazım

Alıntıları Göster
    isteyen olursa satabilirim.aldığım fiyat 2000 buna vercem.yanında 2 adet 3d gözlük ve askı aparatıyla
  • quote:

Alıntıları Göster
    andy1 kullanıcı adlı arkadaşa katılıyorum. Sadece panele bırakmamak lazım bazı şeyleri. Kullanılan hdmi kabloların kalitesi bile önemlidir. Ben akım düzenleyici 10'lu priz kullanıyorum Philips'nin altın uçlu hdmi kablosunu kullanıyorum. Birde Tv'nin içinden çıkan üç adet mıknatıs özellikli kablo aparatı kullanıyorum. Kablolarına 10 cm aralıklarla takılıyor. Sanırım belirli standartları yükseltmek için takılıyor :) Bunların hepsi tamamsa geriye panelin yetenekleri kalıyor diye düşünüyorum.

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Philips'e bende bakıyordum ilk başta. Açık söylemek gerekirse kumandası bile hoşuma gitmedi. Ledler güzel renkli diyorlar ama gözün gördüğü renge yakın rengi verebilen paneller, yurtdışındaki formlardada söylenir bu, neoplasmalardır. Ledleri dinamik modda evde 3 saat izlersem, herhalde kör olurum :)
  • quote:

Philips'e bende bakıyordum ilk başta. Açık söylemek gerekirse kumandası bile hoşuma gitmedi. Ledler güzel renkli diyorlar ama gözün gördüğü renge yakın rengi verebilen paneller, yurtdışındaki formlardada söylenir bu, neoplasmalardır. Ledleri dinamik modda evde 3 saat izlersem, herhalde kör olurum :)

Alıntıları Göster
    tv nin hakkını yemişim .ilk gün ve adi prizden dolayı görüntü kötüydü ama suan harika.korumalı priz taktım.nerdeyse plazma dicem yani.çok üzülmüştüm ama suan çok iyi.dlna sınıda denedim çalışıo.internet baya yavaş.kumanda hızı normal.cep telinden kumanda da edebiliyorum.ç3d ve pc bağlantısını henüz denemedim

• quote:

tv nin hakkını yemişim .ilk gün ve adi prizden dolayı görüntü kötüydü ama suan harika.korumalı priz taktım.nerdeyse plazma dicem yani.çok üzülmüştüm ama suan çok iyi.dlna sınıda denedim çalışıo.internet baya yavaş.kumanda hızı normal.cep telinden kumanda da edebiliyorum.ç3d ve pc bağlantısını henüz denemedim

Bunu yaklasik 2 senedir yazarim, LcdLed urunlerin tek ihtiyacai kaliteli voltajdir + hdboxlarinizin topraklamasi diger unsurdur, kaliteli hdbox ise goruntu farki daha ust seviyede olur + kaliteli hdmi kablo ise urunde resim kalitesini en ust limitte alirsiniz !

Kucuk detaylar ama LedLcdlerin olmassa olmazlaridir !

Forumda herkes modul ivir zivir yazar, ezbere yorumlardir, panelden performans almin yollari basit ve ucuzdur !

Diger etkense Yurt disi test sitelerine gore malesef inanip panel super diye iddia edenler var, test sitelerini benim kadar kimse iyi bilemez, neler doner alakasiz panele super harika diyen testerleri goruyorsunuz zaten :)

Kisaca bazi firmalar daha dogrusu saticilar, bu testerleri beslerler, zaten sitelere biraz dikkat ederseniz, harika denilen urunun yaninda, satan magazalarida goreceksiniz :)

Danisikli dogus sitelerden uzak durun !

• quote:

quote:

Bunu yaklasik 2 senedir yazarim, LcdLed urunlerin tek ihtiyacai kaliteli voltajdir + hdboxlarinizin topraklamasi diger unsurdur, kaliteli hdbox ise goruntu farki daha ust seviyede olur + kaliteli hdmi kablo ise urunde resim kalitesini en ust limitte alirsiniz !

Forumda herkes modul ivir zivir yazar, ezbere yorumlardir, panelden performans almin yollari basit ve ucuzdur !

Diger etkense Yurt disi test sitelerine gore malesef inanip panel super diye iddia edenler var, test sitelerini benim kadar kimse iyi bilemez, neler doner alakasiz panele super harika diyen testerleri goruyorsunuz zaten :)

Kisaca bazi firmalar daha dogrusu saticilar, bu testerleri beslerler, zaten sitelere biraz dikkat ederseniz, harika denilen urunun yaninda, satan magazalarida goreceksiniz :)

Alıntıları Göster
    sbirsin18 aldığın cihazın içine sinmesi çok güzel. Bir kucak para verip aldığın üründen verim alamazsan insanı kahreder bilirim. Sizin adınıza sevindim. Bu hepimize ders olsun. Sonuçta teknolojik üründen en iyi verimi alabilmek, harici bileşenlerin de kalitesine bağlı...

• quote:

sbirsin18 aldığın cihazın içine sinmesi çok güzel. Bir kucak para verip aldığın üründen verim alamazsan insanı kahreder bilirim. Sizin adınıza sevindim. Bu hepimize ders olsun. Sonuçta teknolojik üründen en iyi verimi alabilmek, harici bileşenlerin de kalitesine bağlı...

Alıntıları Göster
    hdmı kablo için ne önerirsiniz.pcyi bağlıcam
  • quote:

hdmı kablo için ne önerirsiniz.pcyi bağlıcam

Alıntıları Göster
    Ben philips'in hdmi kablosunu kullanıyorum. Çok pahalı bir ürün değil. Herhangi bir parazit, titreme, gecikme yok. 200 liraya bile hdmi kabloları var. Fakat ben şüphe ile baktım ve gereksiz gördüm. o kadar para bir kabloya verilmez. 40-50 liralık kablolar bence yeterli. 10 liralık ürünlerde vardı, bu kadar ucuz ürünlerden de kaçınmak gerek :) Gerçi bu konu başlığına bir üstad da(andy1) yazıyor. Onun görüşleri daha önemli...

• quote:

quote:

Korumalı priz ne önerirsiniz ve ne kadardır

• quote:

quote:

hocam voltajın kalitesi ile görüntü kalitesi arasında nasıl bağ kurdunuz.benim bildiğim sabit 220 volt ve bunu sağlayan voltaj regulatörüdür.görüntü kalitesini etkilyen faktörler recever, kaliteli hdmı kablo ve kaliteli resim işleyen tv. topraklamanın amacı ise elektrikli cihazları kullananların can güvenliğini sağlamak, cihazların tahrip olmasını önlemek.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.