Şimdi Ara

Tx-P50ST50E Tam bir fiyat/Performans Canavarı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
2.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: akman7322

hocam voltajın kalitesi ile görüntü kalitesi arasında nasıl bağ kurdunuz.benim bildiğim sabit 220 volt ve bunu sağlayan voltaj regulatörüdür.görüntü kalitesini etkilyen faktörler recever, kaliteli hdmı kablo ve kaliteli resim işleyen tv. topraklamanın amacı ise elektrikli cihazları kullananların can güvenliğini sağlamak, cihazların tahrip olmasını önlemek.

Aslinda cumlelerizdeki sorular net detaylardir ve hatali kullanim gercekleridir !

LcdLed urunlerin net kullanimi yukarda yazmistim, tekrar yazmak isterim !

LcdLed urunlerin resim gostermesindeki tek temel kalite Volaydir, tekarar yaziyorum Voltaj, bunu benden baska kimse yazmadi Yurt disindada yazan ilk Kisiyim ve suan bu konu onemi her sitede gecer, hatta unlu testterler dahi, tuaf sacmaliklarini nihayet anladilar !

Testerim diyor, Dvd uzerinden basit cihazi ,ile resim olcumu verip Insanlari yaniltiyor sonrada utanmadan Jaggies ozelligi yada resim tutunmasi vasat diyor, unlu yabnaci sitelerden -35 uyanik var boyle !

İsin temeli ise Voltajdir, Panellerde pixseller %100 gelen voltaja gore tepki verirler, bu tarismasiz gercektir, bazi kullanicilar gordum birakin paneli bagladigi prizi, normal lamba acma kapama dugmeleri dahi paneli zorlar, eski sistem lamba prizleri olanlardan rica ediyorum denesinler, lambayi acarken panel bakin, ne dedigimi anlarsiniz !

Kotu bir akim olan volajda, kaliteli resim arayan sadece hayal gorur, panel bunu vermesi tam manasi ile imkansizidir !

Turkiyede kac evde acaba sabit voltaj vardir, her halde %5 gecmez, birde kullandiginiz cihazlar devreye girer, hdbox,DvdPlayer, BluRayPlayer v.s !

Regulator yada sabitleyici kullananlari kast etmedim zaten, coklu fisler dahi kaliteli olmak zorundadir, fisleri bagladiginiz prizlerin topraklmasini bilen kac kisi kisi var, sormak istiyorum?

Kisaca ne kadar kaliteli voltaj var ise panel o kadar kaliteli sabit mapping yapacaktir, diger turlu imkansizdir !

• quote:

Orijinalden alıntı: andy1

quote:

Orijinalden alıntı: akman7322

hocam voltajın kalitesi ile görüntü kalitesi arasında nasıl bağ kurdunuz.benim bildiğim sabit 220 volt ve bunu sağlayan voltaj regulatörüdür.görüntü kalitesini etkilyen faktörler recever, kaliteli hdmı kablo ve kaliteli resim işleyen tv. topraklamanın amacı ise elektrikli cihazları kullananların can güvenliğini sağlamak, cihazların tahrip olmasını önlemek.

Aslinda cumlelerizdeki sorular net detaylardir ve hatali kullanim gercekleridir !

LcdLed urunlerin net kullanimi yukarda yazmistim, tekrar yazmak isterim !

LcdLed urunlerin resim gostermesindeki tek temel kalite Volaydir, tekarar yaziyorum Voltaj, bunu benden baska kimse yazmadi Yurt disindada yazan ilk Kisiyim ve suan bu konu onemi her sitede gecer, hatta unlu testterler dahi, tuaf sacmaliklarini nihayet anladilar !

Testerim diyor, Dvd uzerinden basit cihazi ,ile resim olcumu verip Insanlari yaniltiyor sonrada utanmadan Jaggies ozelligi yada resim tutunmasi vasat diyor, unlu yabnaci sitelerden -35 uyanik var boyle !

İsin temeli ise Voltajdir, Panellerde pixseller %100 gelen voltaja gore tepki verirler, bu tarismasiz gercektir, bazi kullanicilar gordum birakin paneli bagladigi prizi, normal lamba acma kapama dugmeleri dahi paneli zorlar, eski sistem lamba prizleri olanlardan rica ediyorum denesinler, lambayi acarken panel bakin, ne dedigimi anlarsiniz !

Kotu bir akim olan volajda, kaliteli resim arayan sadece hayal gorur, panel bunu vermesi tam manasi ile imkansizidir !

Turkiyede kac evde acaba sabit voltaj vardir, her halde %5 gecmez, birde kullandiginiz cihazlar devreye girer, hdbox,DvdPlayer, BluRayPlayer v.s !

Regulator yada sabitleyici kullananlari kast etmedim zaten, coklu fisler dahi kaliteli olmak zorundadir, fisleri bagladiginiz prizlerin topraklmasini bilen kac kisi kisi var, sormak istiyorum?

Kisaca ne kadar kaliteli voltaj var ise panel o kadar kaliteli sabit mapping yapacaktir, diger turlu imkansizdir !

hocam kaliteli voltajı nasıl elde edriz. kaliteli voltaj =sabit voltaj mı oluyor.

• bursa anatolium media markt te 50st50 2400 lira arkadaşlar bilginize
  • Toplu olarak cevap verirsek !

1.Forumda Insanlari yaniltan hatta pahali cihazlari bile bile riske atanlar var, bu bilncsiz Insanlardan uzak durun, HDMI kablo sanmadiginiz kadar goruntuye etkisi vardir, fark yok diyenleri Lutfen ciddiye almayin, ST50-VT50 yada ust sinif paneller kullananlar 3D cihazlari olanlar, ust kaliteli HDMI kablo almalisiniz !

Her telin, direnci net olarak bilinki farklidir, krozyon ozellikleri farjklidir, hatali topraklmasi olan harici boxlardan gelen, voltaj yuklenmelerini dahi bloke eden HDMI kablolar mevcuttur !

Ozetlersem, HDMI kablonun kutusunu yada paket ozelligini okuyun, test edilmis ibaresi olmasina dikkat edin, 1.4 Monster, Belkin, Gtmax, bu kablolar genlede standartlara uygun uretilirler, Monster bulursaniz alin, orjinal urun olmasina dikkat edin !

3D tvsi olan, 1.4 ARc-HDMI girisnden cihazlarini daha dogrusu sistem guncelleme yaparlarsa yada servis yapmissa, goruntudeki belirgin iyilesme sasirtici duzeyde olacaktir, hatta normal SD yayinlar dahi HD kalitesinde olmasi sizi sasirtacaktir !

2. Voltaj tegulatorleri alabilirsiniz, fiyatlari ucuzudr hemde, size 1 sene icersinde verdiginiz parayi sifirlarlar hatta karli olursunuz, bos yere enerji kaybi ve cihazlarin zorlanmasinida engellersiniz !

UPS tavsiye edilebilir fakat guclu bir cihaz olmalidir, yoksa stnadrt UPS'ler is gormez, coklayici kablonuz kaliteli olsun, kendinden sigortali ve bolke edici ozelligi olmasina dikkat edin, cok onemli detaydir !

Coklu fislerde paradan korkmayin kaliteli urunu alin, zaten firmalarin garanti belgeleri yada net test sonucklari ile satilirlar, bu kucuk ama kaliteli coklu fis panelinizi hatta diger cihazlarinizi arizalara karsida korur !

3. Kaliteli voltaji uretmek, guc regılatorun almaniz ile elde edebilirsiniz, maddi durumu iyi olanlar ise, 1000 liralik bir cihazlar, komple evinizdeki elektronik esyalarida koruma altina alirsiniz, hemde elektrik fatıraniz inanmayacaginiz kadar dusecektir, senelik toplam harcamada !

Panelden cok farkli bir sey oldu yazim :)

Yurt disinda tum binlarda bu sistem bina girislerinde mevcuttur, Devlet enerji kayiplarini onelmek icin, bina sahiplerini buna mecbur tutar, hemde Insanlarin mallari ve canlarida korunmus olur !

• @andy1 doğru noktalara değinmiş kablo önemlidir. kaliteli bir kablo tvniniz rahat çalışmasını sağlar. ayrıntıları andy1 üstad vermekte:D
    kablo alırken bazı markaları önermiş yanlış demiyorum, ancak marka olmayan kabloların arasından illaki çok iyileride çıkacaktır.
    kaliteli kablo için kaliteli teli hangi firmalar üretmekte, en iyi bakır hangi ülkeye hangi şirketlere ihraç edilmekte bunu bilmeliyiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pilot84

@andy1 doğru noktalara değinmiş kablo önemlidir. kaliteli bir kablo tvniniz rahat çalışmasını sağlar. ayrıntıları andy1 üstad vermekte:D
    kablo alırken bazı markaları önermiş yanlış demiyorum, ancak marka olmayan kabloların arasından illaki çok iyileride çıkacaktır.
    kaliteli kablo için kaliteli teli hangi firmalar üretmekte, en iyi bakır hangi ülkeye hangi şirketlere ihraç edilmekte bunu bilmeliyiz.

Zaten 3 firmayi ornek olarak yazdim, haklisin bir cok marka var, kabloda ne oldugu belirsiz harici donanimlardan yada kablolardan uzak durmak gerek !

Bazilari hala anlamiyor, HDMI kablo hatasi ile panellerini ve projeksiyonlarini yakanlar cok gordum, ozellikle herkes kablo kablodur der, oysaki net ornekle belirtmek istiyorum, kotu yada sorunlu hd reciver kullaniyorsunuz yada harici medya player yada kotu voltaj, dikkat edin !

Kablo kotu ise firsatiniz daha dogrusu yerinizden kalkmadan cihazinizi yakmis olursunuz, cunki bu tur kablolarda en ufak bir direnc yoktur, kaliteli kabloda en fazla urun isinir yada koku yapar ve siz tv yada hdboxu kapayarak cihazi kurtarirsiniz, kalitesiz kabloda ise bu olanaksizdir !

Yukarda yazdim, kaliteli bir coklu fis tercihen dahili sigortasi uzerinde olanlari alin, en fazla 100 liradir !

Hersey bir biri ile alkalidir cihazlarda kablo ve harici donanimlarin !

Yinede ne yazarsak yazalim, herkesin kendi tercihidir, saygi duyarim !

• bağlantı kablosunun gerekliliği için ben şahidim.bendeki tv sınıf atladı resmen
  • Doğru kablolama ve voltaj olayı önemli.
  • Bu televizyonu şu an önerir misiniz? Plazma 50 inç üç boyutlu almak istiyorum. Teknosa teşhir ürünlerinde 1600 tl fiyatı var. Ya da başka bir model mi önerir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erman197

Bu televizyonu şu an önerir misiniz? Plazma 50 inç üç boyutlu almak istiyorum. Teknosa teşhir ürünlerinde 1600 tl fiyatı var. Ya da başka bir model mi önerir misiniz?

1600 TL'ye resmen bedava... Ben geçen seneden beri kullanıyorum. Kontrast oranından, renklerinden çok çok memnunum. Ses kalitesi de çok güzel. Arkadaşlarımın hepsi led aldı. renkler falan sulu boya gibi. Onların görüntüsünü fazla beğenmedim açıkçası... yalnız tek kusuru fazla elektrik yakması, aylık 20 liraya hazır olun... 5000 motor arabaya binmek gibi birşey... Aynı yolda gidersiniz ama 1600 motor araca göre fazla yakarsınız, fakat büyük motorlu aracı sürmenin keyfi de var tabi :) bunu da dip not olarak düşeyim...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.