Şimdi Ara

ty yardım eden herkeze

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • KNİGHT TI YÜKLÜYORUM FAKAT PACHTLARI YÜKLEMİYOR 1 TANE PACHTTI YÜKLÜYOR SONRA DONUYOR NASIL YAPABİLİRİM BUNU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GameOver16 -- 6 Şubat 2007; 0:05:56 >

• up!
  • quote:

Orjinalden alıntı: GameOver16

KNİGHT TI YÜKLÜYORUM FAKAT PACHTLARI YÜKLEMİYOR 1 TANE PACHTTI YÜKLÜYOR SONRA DONUYOR NASIL YAPABİLİRİM BUNU
  • şimdi 1456 yı yükledi daha
  • baglantıdan kaynaklanıyor türkiye geneli baglantı dandik
  • Tekrar tekrar denemen gerekiyor
  • Eed 1 tane pacht tı yüklüyor donuyor sonra kapatıp gene açınca diğer pachttı yüklemeye başlıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • daha 1498 bitirmedi
  • quote:

daha 1498 bitirmedi

Sen baya hızlı yasıyorsun anlasılan
    Biz ailecek 1471 deyiz de hala
  • quote:

Orjinalden alıntı: rockclimber

quote:

daha 1498 bitirmedi

yerdeyim

• quote:

quote:

daha 1498 bitirmedi

gülmekten yerlere yattım ... kalkar kalkmaz bunu yazdım

• quote:

quote:

daha 1498 bitirmedi

gülmekten yerdeyim

• Bilader oynayıp ne yapcan zaten çok lag var,Bırakın şu lanet oyunu

• ya bak internet explorer e gir oradan yukarıda dosya war tıkla çevrimdışı çalışı işaretle sonra knight online ye sağ tıkla özelliklerden hedef bul optionsa gir orada pacht sayısını 1471 yap sonra start an conqunts gibi bi yazı war altında tıkla sonra ok de çık sonra interneti aç we knight a gir patch ler yapılmış olacaktır
  • kardeş yüklemiyorsa tek tek kendin yükle sende içindekileri c deki yüklü olan yerle değiştircen herşey tamamladıkdan sonra optiondan yüklediğin pachı yazcan kaydetcen benimkide yüklemiyor tek tek kendim yüklüyorum dene olcaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quanxter -- 5 Şubat 2007; 23:49:48 >
  • Ya beyler yardım edin örn.1470 i yüklüyor sonunda 1471 e geçmiyor kapatınca gene 1470 i yüklüyor donuyor
  • dediğimi yaparsan kesin olcaktır mesela 1456 da diyelim item klasörü değişmiş bunu oyunun yüklü olduğu yerdeki item klasörürün içine atcan değiştir dicen sonra optiondan yüklediğini yazcan kaydetcen bu kadar.....
  • tekrar tekrar dene kanka aynısını banda yapıyor çünkü
  • quote:

Orjinalden alıntı: Quanxter

dediğimi yaparsan kesin olcaktır mesela 1456 da diyelim item klasörü değişmiş bunu oyunun yüklü olduğu yerdeki item klasörürün içine atcan değiştir dicen sonra optiondan yüklediğini yazcan kaydetcen bu kadar.....

ama en sonunda 1471 i yüklüyince lancher yok oluyorya bu 1471 doluyor ve öyle kalıyor
  • tamam yine aynısını yap ilk baş kendi dolsun pachı oyunun yüklü olduğu yere indirmiştir sonra aç bi yere tek tek yükle yoksa olmuyor aynı sorun bendede var optiondanda 1471 yaz kaydet olur biter
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.