birde theme hospital vardir,tycoon serisinden olmasada ayni mantikla calisir,hem cok zevkli hemde her sistemde calisabilecek bir oyundur,tavsiye ederim.
pizza tycon
zoo tycoon seerileri gerçekten eğlencelii insan baay bi kaptırıyoor kendisini
quote:
Orjinalden alıntı: vatanseverayhan
quote:
Orjinalden alıntı: mcbbzz
quote:
Orjinalden alıntı: BREATH
YA arkadaşlar ben hiç bir Tycoon oyunu oynamadım ama açıkçası çok merak ediyorum.MEsela Simcity 4'ü filan çok severek oynardım acaba onun gibi bir tarzımı var birde her alanda tycoon var yani ben pek çözemiyorum birisi azıcık bana yardım edebilirmi???
hocam caesar serisini dene. Su an 4 u cikti. sana oyle bisi lazim. yok illa sonunda tycoon yazacaksa "railroad tycoon" yenisi "sid meier's" dan cikiyor "railroads!". (Roller coaster 3 u de tavsiye ederim)
Aranızda sid meier's railroads oynayan varmı? Bu oyunu merak ettim nasıl acaba.
Oyun gayet grafikleri benim çok hoşuma gitti şehirler arasın nakliyat yapıyosun insan taşıyosun vs vs bu sayede şehirler büyüo falan filan......
Capitalism 2 ve İndustry giant 2 bu türü sevenler için piyasadaki en iyi yapımlar...
roller coaster tycoon 1-2-3 olabilir mesela
quote:
Orjinalden alıntı: muhacir
quote:
Orjinalden alıntı: General Stalin
zoo tycon 2 derim ben hayvanat bahçesi kurup yönetiosun acaip zvkli,grafikler güzel ayrıca prison tycoon var hapishane kurup yönetiyorsun
+1
+1
Transport Tycoon manyak oyundur hiç sıkılmadan oynayabilirsin
quote:
Orjinalden alıntı: trader85
Kesinlikle ROLLER COASTER TYCOON2 al.. bugüne kadar oynadığım en güzel oyunlardan biridir..
+1 rct2 rct3 den de daha iyi ayrıca. 3 de grafikler güzel ama aşırı karışık bi de kamera ve karanlıkla boğuşuyosun.
Yeni Bir Topic açtım istersen bakabilirsin. üyede olabilirsin.