Şimdi Ara

TYCOON OYUNLARI TAVSİYE! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
89.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abi bide Transport Tycoon u nerden bulacaz onuda özele yada buraya link leseniz...

(bunu istemek kural dahilimi bilmiyorum :S )
  • quote:

Orjinalden alıntı: trader85

Kesinlikle ROLLER COASTER TYCOON2 al.. bugüne kadar oynadığım en güzel oyunlardan biridir..

aynen zoo2 de güzel bunlar kasmazzz
    baska baskaaa
    lemonade 3 tycoon var
    hmm baskaaa
    sim theme park tycoon da supeer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonsterHungry -- 27 Haziran 2006; 23:18:25 >
  • ROLLER COASTER TYCOON2
  • LEMONADE TYCOONU KESİNLİKLE İNDİR Bİ OYNA... OYUNUN TAM SÜRÜMÜ İÇİN BANA PM GÖNDEREBİLİRSİN.oyunu indirmek için:www.inndir.com a gir ordaki arama bölümüne lemonade yaz üstlerdeki lemonade deluxe 'a tıkla indir. İyi eğlenceler.
  • Arkadaşlar bu oyunlardan ne anlıyorsunuz gelin Knight online a kapışalım yada istediğiniz Strateji de online olarak kapışırım çok iddalıyım yani...
  • lemonade tycoon dehşet birşey ya.indirdim yine oynadım da.kardeşim bu kadar mı sempatik yapılır oyun

grom hellscream hala buralardaysan pm at.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anaconda -- 9 Ekim 2006; 23:02:35 >
  • gerçekten süper bi oyun
    quote:

Orjinalden alıntı: maddog94

quote:

Orjinalden alıntı: Rapator

Railroad Tycoon 3 en baba tycoon oyunlarından biridir...eğer oynamadıysan bunu deneyebilirsin...

http://www.oynasana.com/makale/686
    bendede war bu oyun oyun bence harika ötesi zewkli bir oyun

• YA arkadaşlar ben hiç bir Tycoon oyunu oynamadım ama açıkçası çok merak ediyorum.MEsela Simcity 4'ü filan çok severek oynardım acaba onun gibi bir tarzımı var birde her alanda tycoon var yani ben pek çözemiyorum birisi azıcık bana yardım edebilirmi???
  • quote:

Orjinalden alıntı: BREATH

YA arkadaşlar ben hiç bir Tycoon oyunu oynamadım ama açıkçası çok merak ediyorum.MEsela Simcity 4'ü filan çok severek oynardım acaba onun gibi bir tarzımı var birde her alanda tycoon var yani ben pek çözemiyorum birisi azıcık bana yardım edebilirmi???

hocam caesar serisini dene. Su an 4 u cikti. sana oyle bisi lazim.
    yok illa sonunda tycoon yazacaksa "railroad tycoon" yenisi "sid meier's" dan cikiyor "railroads!".
    (Roller coaster 3 u de tavsiye ederim)
  • roller coaster tycoon 3 oyna
    serinin hepsi güzel ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: MEN@MEN

Sana öyla bir oyun diyecem ki hadi beee diyeceksin belki ama hayatının oyunu olacağına eminim.

Transport Tycoon serisi.(deluxe daha sonra çıktı) bu oyunun neden günümüzde olan bir versiyonu çıkmadı bilmiyorum ama gelmiş geçmiş en iyi tycoon oyunudur. Her konuda iddaa edebilirim. Daha sonralardan Locomotion diya bir verisiyonu daha çıktı ama ben çok beğenmedim.

Trasport tycoon gerçektende eski bir oyun. Ama oyuna gönül vermiş mazileri hatırlayan her arkadaş çok iyi bilecektir.

heyyy be ne oyundu o bilgisayarla oynadığım en baba oyundu cd sürücüm bile yoktu. Win 3,1 ile yok F5 bas falan o mantıgı çok geç öğrenmiştim

nese bu arada arkadaş oyun isteğini nisan ayında yapmış bu zamana kadar almıştır herhalde bişey hala oyun tavsiyesi yazılıyoda

• hala oyun tavsiyesi isteyen var, mesajin sonlarina bak: 14 ekim.
  • roller coaster tycoon 3 ve railroad tycoon 3
  • Eski ama süper bir TYCOON ============>>>> MONOPOLY TYCOON
  • Tycoon City New York Harika!
  • Business tycoon çok iyiydi ama yenisi çıkmayınca eski kaldı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mcbbzz

quote:

Orjinalden alıntı: BREATH

YA arkadaşlar ben hiç bir Tycoon oyunu oynamadım ama açıkçası çok merak ediyorum.MEsela Simcity 4'ü filan çok severek oynardım acaba onun gibi bir tarzımı var birde her alanda tycoon var yani ben pek çözemiyorum birisi azıcık bana yardım edebilirmi???

hocam caesar serisini dene. Su an 4 u cikti. sana oyle bisi lazim.
    yok illa sonunda tycoon yazacaksa "railroad tycoon" yenisi "sid meier's" dan cikiyor "railroads!".
    (Roller coaster 3 u de tavsiye ederim)

Aranızda sid meier's railroads oynayan varmı?
    Bu oyunu merak ettim nasıl acaba.

• lemonade tycoon ve monopoly tycoon...
  • railroad tycoon serinin en saglam ve kaliteli oyunudur,ama tabii butun tycoon lar ilgiyi hakeden ve bugunun oyunlarindan cok daha iyi olan oyunlardir.
  • big biz tycoon diye bi oyun vardı.sanırım 2. side çıktı.oda iyiydi.şirket yönetiyodun.sekreter fln alıyodun işe.her türlü şeyi satabiliodun.iç çamaşırı oyuncak filan.güzeldi.sekreterlere gelişmiş bilgisayar verince işlerini daha hızlı yapıyodu.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.