Şimdi Ara

Tyler Durden - Fight Clup [replik] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
6
Favori
26.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: SıR'

quote:

Orijinalden alıntı: R00T3RR00R

şu hippiliğin anarşistliğin boş bi olay olduğunu anlayıp ne zaman vazgeçeceksiniz bilmiyorum. kimse seni zorla çalıştırmıyor arkadaşım çalışma. otorite ve kapitalizm düşmanlığı tamamen hayalperestlik.

neye gocundun bu kadar?

gocunacak bir şey yok. saçmalığa vurgu yapıyorum
  • katılmamak elde değil
  • Devir gerçektende tamamıyla ruhani bir devir. İnsanları etkilemek o kadar kolay ki, en ufak bir akım bıle 2 gunde yayılıp mılyonlarca gence ulaşabılıyor. Tehlikeli zamanlar neyın yanlıs neyın dusman oldugunu kımse bılmıyor.
    Bi milleti bozmak için ufak bi akım ufak bi reklam ortaya atmak yeterli olucaktır.

Mesela: Apaçi Mix

2011 in sonlarına doğru başlayan bu akım bi anda tüm dünyayı etkisi altına aldı ve hala Türkiye'de etkileri görülüyor.
  • "-Ben Jack’in mahvedilmiş hayatıyım!
    -Bak, peşinde olduğun insanlar aynı zamanda güvendiğin insanlardır. Biz, yemeğinizi pişiren ahçılarız, çöpünü toplayan çöpçüleriz. Telefonlarınızı biz bağlıyor, ambulanslarınızı bizler kullanıyoruz. Uyurken sizleri biz koruyoruz. Bizi rahatsız etme!"
    -Ben jack'in intikamıyım!
    Tyler Durden - Chuck Palahniuk - Fight Club

Tyler Durden - Fight Clup [replik]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguzhanKeskinbalta -- 29 Eylül 2012; 13:45:06 >
  • evet tam olarak benden söz ediyorsun .. obsesif olarak herşeyi konntrol etmeye çalşyorum ama biliyorsun bu elimde değil orda diyor ya ''stop trying to control everything and just let go'' işte bana diyor onu ve çektiğmz acılar. acıdan kaçmaya çalışma acını hisset .adamlar bu filmi benm içn yapmış adım gbi eminim.
  • http://vimeo.com/11064775

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguzhanKeskinbalta -- 27 Nisan 2013; 11:03:03 >
  • Doğru.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazar burada kinik felsefeyi postmodern anlayışla yorumlamış, filminde de karizmatik bir aktör oynatmış, bir bakmışsın tüm ergen beyinler diyojen olmuş.

Neden fıçı aramıyorsunuz ? Çıkın sıcak evlerinizden, ruhani savaşınızı onurunuzla verin
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaulCrewe

Yazar burada kinik felsefeyi postmodern anlayışla yorumlamış, filminde de karizmatik bir aktör oynatmış, bir bakmışsın tüm ergen beyinler diyojen olmuş.

Neden fıçı aramıyorsunuz ? Çıkın sıcak evlerinizden, ruhani savaşınızı onurunuzla verin

bunun olması için filmdeki gibi evimizin havaya uçması lazım önce
    yoksa biraz zor
  • FIGHT CLUB 'ı izleyip konu açan bir ergen kafa daha. Clup degil, Club.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.