Şimdi Ara

Tyler Durden - Fight Clup [replik] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
6
Favori
26.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EXe-C*

''Burda, Yaşayan En Güçlü Ve En Zeki Erkekleri Görüyorum.. Bu Potansiyeli Görüyorum.. Ve Hepsi Heba Oluyor.. Lanet Olsun, Bütün Bir Nesil Benzin Pompalıyor, Garsonluk Yapıyor Yada Beyaz Yakalı Köle Olmuş.. Reklamlar Yüzünden Araba Ve Kıyafet Peşindeler.. Nefret Ettiğimiz işlerde Çalışıp Gereksiz Şeyler Alıyoruz.. Bizler Tarihin Ortanca Çocuklarıyız.. Bir Amacımız Yada Yerimiz Yok.. Ne Büyük Savaşı Yaşadık... Ne de Büyük Buhranı.. Bizim Savaşımız Ruhani Bir Savaş.. En Büyük Buhranımız; Hayatlarımız..Televizyonla Büyürken Milyoner Film Yıldızı Yada Rock Yıldızı Olucağımıza inandık.. Ama Olamayacağız.. Bunu Yavaş Yavaş Öğreniyoruz.. Ve O Yüzden Çok Çok Kızgınız.. " tyler durden-figt clup

Tyler Durden - Fight Clup [replik]

yazı aynı zamanda imzamdadır. konuşmanın geneli buradaki arkadaşlarla tartışmak istiyorum. geliştirmekte istiyorum. çünkü yazı bana çok doğru geliyo. özellikle koyu yazdığım kısım benim yazıyı en çok doğruladığım kısım.

bu replik hakkında düşünceleriniz nelerdir, ?
    Büyüttüğüm yere özellikle katılıyorum eskisi gibi belkide kılıç kalkan savaşı olsa hiç yoktan insanların hayatı monotonlaşmazdı.

• Fight Club felsefesini kendime her zaman yakın bulmuşumdur. Yakınlığı, Tyler'a benzememden kaynaklı değil, (çünkü benzemiyorum) olmak istediğim şeyi gösterdiği için. Obsesif-kompülsif bozukluk veya anksiyete bozukluğu hastaları sanırım ne demek istediğimi çok iyi bir şekilde anlamışlardır.

Bilmeyen arkadaşlar var sanırım bu arada, bu film kitaptan alıntıdır. Chuck Palahniuk'un yazdığı bir kitaptır aslında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M

Fight Club felsefesini kendime her zaman yakın bulmuşumdur. Yakınlığı, Tyler'a benzememden kaynaklı değil, (çünkü benzemiyorum) olmak istediğim şeyi gösterdiği için. Obsesif-kompülsif bozukluk veya anksiyete bozukluğu hastaları sanırım ne demek istediğimi çok iyi bir şekilde anlamışlardır.

Bilmeyen arkadaşlar var sanırım bu arada, bu film kitaptan alıntıdır. Chuck Palahniuk'un yazdığı bir kitaptır aslında.

geçmiş olsun
  • quote:

Fight Club felsefesini kendime her zaman yakın bulmuşumdur. Yakınlığı, Tyler'a benzememden kaynaklı değil, (çünkü benzemiyorum) olmak istediğim şeyi gösterdiği için. Obsesif-kompülsif bozukluk veya anksiyete bozukluğu hastaları sanırım ne demek istediğimi çok iyi bir şekilde anlamışlardır.

derdimize çare yok mu?
  • Tyler Durden iyidir hoştur da ; bu fight club çok büyük bir illimunati filmi... iki kere eleştirel gözlerle izledim...Ayrıca o araya sıkıştırılan resmi de gördüm.Bazı bilinçaltı mesajlarını fa farkettim.Anarşizmi hissettirir, sigaraya özendirir, önemli olan dış güzelliktir(!) çok şişkosun s*ktr git burdan diye kapıdan kovduğu adamı hatırlıyorsunuz değil mi? kötülük yapmayı özendirir.Dünya yıkılsa umrumda değil (bitiş sahnesini hatırlıyorsunuz değil mi)....

ÇOK İLİMUNATİ ÇOK...Zirvelerdeki yerini haketmiyor TORPİLLİ.. lanet bir film
  • quote:

Orijinalden alıntı: musty81

Tyler Durden iyidir hoştur da ; bu fight club çok büyük bir illimunati filmi... iki kere eleştirel gözlerle izledim...Ayrıca o araya sıkıştırılan resmi de gördüm.Bazı bilinçaltı mesajlarını fa farkettim.Anarşizmi hissettirir, sigaraya özendirir, önemli olan dış güzelliktir(!) çok şişkosun s*ktr git burdan diye kapıdan kovduğu adamı hatırlıyorsunuz değil mi? kötülük yapmayı özendirir.Dünya yıkılsa umrumda değil (bitiş sahnesini hatırlıyorsunuz değil mi)....

Olaya farklı bir bakış açısıyla baktığımızda orada bekleyen şişman adamı bekletmesinin sebebi onun gururunu kırmak ve ne kadar dayanabileceğini test etmek.Yani orada belli bir süre kalınca gruba alınabilecekti.

• quote:

Tyler Durden iyidir hoştur da ; bu fight club çok büyük bir illimunati filmi... iki kere eleştirel gözlerle izledim...Ayrıca o araya sıkıştırılan resmi de gördüm.Bazı bilinçaltı mesajlarını fa farkettim.Anarşizmi hissettirir, sigaraya özendirir, önemli olan dış güzelliktir(!) çok şişkosun s*ktr git burdan diye kapıdan kovduğu adamı hatırlıyorsunuz değil mi? kötülük yapmayı özendirir.Dünya yıkılsa umrumda değil (bitiş sahnesini hatırlıyorsunuz değil mi)....

boşver illuminatinin babasıda çekse bu filmi farketmez benim için.hayatımda izlediğim en iyi filmlerden biri.bu arada yorumundaki son üç kelime

• --Tanrım anaokulundan beri böyle sevişmemiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SıR'

quote:

Orijinalden alıntı: ©hessmaste®

Kapitalizm, bize insanlığımızı unutturuyor.

insanlığını unutanlar kapitalist :)

Hocam ben kapitalizm düzeltilemiyeceğine inanıyorum.Eskiden bende düzeltilebilir,yumuşatabilir Ab'deki gibi vs diye inanıyordum ama 3 senedir falan bunu inanmıyorum artık.Yıkılması yenisi gelmesi lazım zamanı doldu.Zaten yeterincedüzeltildi ve doruk noktasına ulaştı,Modern liberlizm adı altında Ab'de denenen model,sosyal refah düzeni vs...

Ama ortaya çıktıki,o sosyal refah tek bir şeye dayanıyor,yolunda giden bir finans ve zenginden al fakire dağıt sistemi,(robin hoodculuk),zenginde para azalırsa veya küresel ekonomi krize girdiği anda sosyal refah yıkılma durumuna geliyor,nese uzatmıyım konu kapitalizm değil.

Başlıktaki yazı doğru tabiki.Uzun zaman oldu izlemeyeli tekrar izlemem gerekiyor,çünkü dolu bir film ve farklı bir çizgisi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w_wallace -- 11 Nisan 2012; 19:35:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: w_wallace

quote:

Orijinalden alıntı: SıR'

quote:

Orijinalden alıntı: ©hessmaste®

Kapitalizm, bize insanlığımızı unutturuyor.

insanlığını unutanlar kapitalist :)

Hocam ben kapitalizm düzeltilemiyeceğine inanıyorum.Eskiden bende düzeltilebilir,yumuşatabilir Ab'deki gibi vs diye inanıyordum ama 3 senedir falan bunu inanmıyorum artık.Yıkılması yenisi gelmesi lazım zamanı doldu.Zaten yeterincedüzeltildi ve doruk noktasına ulaştı,Modern liberlizm adı altında Ab'de denenen model,sosyal refah düzeni vs...

Ama ortaya çıktıki,o sosyal refah tek bir şeye dayanıyor,yolunda giden bir finans ve zenginden al fakire dağıt sistemi,(robin hoodculuk),zenginde para azalırsa veya küresel ekonomi krize girdiği anda sosyal refah yıkılma durumuna geliyor,nese uzatmıyım konu kapitalizm değil.

Başlıktaki yazı doğru tabiki.Uzun zaman oldu izlemeyeli tekrar izlemem gerekiyor,çünkü dolu bir film ve farklı bir çizgisi var.

Biz zaten bu kafayla daha çok yol alamayız. Ayfonu olan bir arkadaşım var, telefonla konuşmuyor bile, sadece mesajlasıyor. 2000 tl bayılıyor kapitalizmin avcuna, çünkü tvdeki falanca ile filancanın ayfonu var.

bakın mevzum iphone ile değil, adam alır kullanır marketini ıvırını zıvırını, lafımız olmaz. Ama şekilcilik ve markaya para vermek bana yanlış geliyor. Bu kapitalist huyun yaşıda çok düştü, sandalyede otururken ayağı yere değmeyen çocuklar marka peşinde...

• quote:

Orijinalden alıntı: FirstLight

quote:

Olaya farklı bir bakış açısıyla baktığımızda orada bekleyen şişman adamı bekletmesinin sebebi onun gururunu kırmak ve ne kadar dayanabileceğini test etmek.Yani orada belli bir süre kalınca gruba alınabilecekti.

Lanet olsun. Biz Türk'ler neden her şeyde bir gizem,olağanüstü bir şeyler ararız ki? Avrupa'da Amerika'da bu çok az. Fakat bizler, her şarkının klibinde illuminati sembolü olan bir şeyler arıyoruz. Her tek göze illuminati, her üçgene illuminati diyoruz. Her ünlü sanatçının peşinde illuminati var ve açıklarsa onu öldürecekler ha? Saçmalık dostum. Berbat bişey bu. Çok yanlış düşünüyorsunuz. Düzelin biraz, kendinize gelin. İlluminati illuminati. Sana ne zararı var illuminati nin ? Aileni mi öldürdü ? İşinden mi kovdurdu? Bilinç altına ne yerleştirdi şimdiye kadar? Gece uykunda adam mı öldürüyorsun? Uyanın. Her şeyde illuminati yok. Bu sadece sizin maceraperestliğiniz.

• Katılıyorum
  • öyle demeyin, illuminati her yerde. rögar kapaklarına dikkat ettiniz mi hiç? ben ettim. onlar! her yerdeler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Timurlénk

öyle demeyin, illuminati her yerde. rögar kapaklarına dikkat ettiniz mi hiç? ben ettim. onlar! her yerdeler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Timurlénk

öyle demeyin, illuminati her yerde. rögar kapaklarına dikkat ettiniz mi hiç? ben ettim. onlar! her yerdeler.

• şu hippiliğin anarşistliğin boş bi olay olduğunu anlayıp ne zaman vazgeçeceksiniz bilmiyorum. kimse seni zorla çalıştırmıyor arkadaşım çalışma. otorite ve kapitalizm düşmanlığı tamamen hayalperestlik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Target Human

--Tanrım anaokulundan beri böyle sevişmemiştim.

• quote:

Orijinalden alıntı: R00T3RR00R

şu hippiliğin anarşistliğin boş bi olay olduğunu anlayıp ne zaman vazgeçeceksiniz bilmiyorum. kimse seni zorla çalıştırmıyor arkadaşım çalışma. otorite ve kapitalizm düşmanlığı tamamen hayalperestlik.

neye gocundun bu kadar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: R00T3RR00R

şu hippiliğin anarşistliğin boş bi olay olduğunu anlayıp ne zaman vazgeçeceksiniz bilmiyorum. kimse seni zorla çalıştırmıyor arkadaşım çalışma. otorite ve kapitalizm düşmanlığı tamamen hayalperestlik.

Anarşist olmak moda oldu şu aralar.
  • quote:

Geçmiş olsun hocam.Allah'ın iyi insanlara iyi oldukları için verdiği ceza.Çekmeyen bilemiyor.

Kitaba gelirsek, kitap daha iyi anlatıyor aslında filmden.

Fight Club'ın felsefesi harikadır.Fakat insanlar kötü.

İki yüzlü insanlardan bıktım.

Bazen bitse de gitsem diyorum.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.