Bildirim
Typo5 LS (iOS 7) groovylock teması
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Önce cydia'dan groovylock yükle,ardından da gryvylock için Typo 5 temasını indir ve ayarlardan groovylock aç içindeki ayarlardan Typo ayarla.Tamamdır. -
-
Gerçi farklı sitede sana link vermiştim ama tekrar veriyorum. Bu forumdakiler isterse indirir.
http://s2.dosya.tc/server2/nyrq2i/dslk_-_typo5.themebitanem.rar.html -
Evet hocam sağol eline sağlık tekrardan hayırlı cumalar. -
hocam ben groovylock yükledim daha sonra typo5 yükledim, groovlockda temalara giriyorum görünmüyor,winterboarda girince dslk-typo5 diye bir şey var onu seçiyorum gene olmuyor nasıl yapıcam acaba yardımcı olur musunuz. -
quote:
Orijinalden alıntı: OnLyHack
hocam ben groovylock yükledim daha sonra typo5 yükledim, groovlockda temalara giriyorum görünmüyor,winterboarda girince dslk-typo5 diye bir şey var onu seçiyorum gene olmuyor nasıl yapıcam acaba yardımcı olur musunuz.
Hocam anlattığınız şekilde olması gerekiyor ama yine de ihtimal olarak diyorum:Typo 5 groovylock temsı olduğuna emin olun.Çünkü iwidgets,lockhtml tarzı temalar winterboard'da görünür.Diğer bir ihtimal temanın cihazınızla ya da ios sürümünüzle uyumlu olmaması olabilir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X