Şimdi Ara

Typo5 LS (iOS 7) groovylock teması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu temayı nasıl yapabilirim forumlarda link vermişler ifile'dan groovylock dosyasına atın yazıyor ama nasıl atacagımı bilmiyorum dosyayı.

• Önce cydia'dan groovylock yükle,ardından da gryvylock için Typo 5 temasını indir ve ayarlardan groovylock aç içindeki ayarlardan Typo ayarla.Tamamdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesakkaya44

arkadaşlar bu temayı nasıl yapabilirim forumlarda link vermişler ifile'dan groovylock dosyasına atın yazıyor ama nasıl atacagımı bilmiyorum dosyayı.

Arkadaşlar bu resimdekilerin olması için Türkçe sistem dosyalarını paylaşırmısınız?

• efsane2bin6 E kullanıcısına yanıt
    Gerçi farklı sitede sana link vermiştim ama tekrar veriyorum. Bu forumdakiler isterse indirir.

http://s2.dosya.tc/server2/nyrq2i/dslk_-_typo5.themebitanem.rar.html
  • auafina47 kullanıcısına yanıt
    Evet hocam sağol eline sağlık tekrardan hayırlı cumalar.
  • hocam ben groovylock yükledim daha sonra typo5 yükledim, groovlockda temalara giriyorum görünmüyor,winterboarda girince dslk-typo5 diye bir şey var onu seçiyorum gene olmuyor nasıl yapıcam acaba yardımcı olur musunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnLyHack

hocam ben groovylock yükledim daha sonra typo5 yükledim, groovlockda temalara giriyorum görünmüyor,winterboarda girince dslk-typo5 diye bir şey var onu seçiyorum gene olmuyor nasıl yapıcam acaba yardımcı olur musunuz.

Hocam anlattığınız şekilde olması gerekiyor ama yine de ihtimal olarak diyorum:Typo 5 groovylock temsı olduğuna emin olun.Çünkü iwidgets,lockhtml tarzı temalar winterboard'da görünür.Diğer bir ihtimal temanın cihazınızla ya da ios sürümünüzle uyumlu olmaması olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    h3lix uicache failed ios 10.3.4
    3 yıl önce açıldı
    iOS 13.3 Tweak Rehberi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.