Şimdi Ara

TyRaeL'in Steam Dükkanı Steam'den İndirimli Oyun ve Ürün Satışı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
22
Favori
10.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Merhaba Arkadaşlar. Steam üzerinde bulunan tüm oyunları Steam fiyatının altına temin etme şansım mevcut.

Yeni kurallar nedeniyle steam gift kısıtlaması bulunduğu için sadece item yada bakiye şeklinde gönderilecektir. Bunu yapabilmeniz için steam pazar yasağınızın olmaması ve steam mobil doğrulayıcıyı 1 haftadır kullaniyor olmanız gerekmektedir.

İndirimler oranı yüzde 15'tir.

Minimum 300 TL olacak şekilde alışveriş yapiyorum. Üst sınır sorunumuz yok ama çok yüksek bakiyelerde biraz zaman alabilir.
    Steam üzerinde Tr region açık tüm oyunları temin edebilirim.

Hızlı İletişim İçin DM

Ödemeler
    Havale EFT İşbank Enpara Cepteteb

Ödeme hesabıma geçtikten sonra oyununuzu yada itemleri hesabınıza gönderiyorum.

Herhangi bir oyun veya keyle takas yapmiyorum. İşime takas için yarayacak veya aradığım bir şey olması durumunda burayı güncellerim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi no_passage -- 16 Şubat 2023; 22:41:20 >

• Kendisi ile az önce alışverişim oldu gerçekten güvenilir ve ilgili birisi, tekrardan çok teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: eddy

Kendisi ile az önce alışverişim oldu gerçekten güvenilir ve ilgili birisi, tekrardan çok teşekkürler

teşekkürler hayırlı olsun:)
  • Kendisine kefilim.
    Bilgeoyuncu yeni dönem adminlerinin en iyisidir.
    Benim eski oyun satış konum geldi aklima, ki benim fiyatlardan bile daha bombaymış fiyatlar.
    Hayırlı satislar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • BaDRuLe kullanıcısına yanıt
    Abi Teşekkürler:) Senin kadar olmasa da elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz:)
  • benim bildğim TF2 Upgrade To Premium(Ücretli Hesaba Yükseltme) mağazadan oyunda birşey aldığınızda direk premium oluyor zaten oda en ucuz 1 tl ye var
  • omris2013 kullanıcısına yanıt
    ücretli hesaba yükseltme ayrı olarak satılan bir materyaldir. Tabiki herkes steam magazasından ürün alarak tf2 premium olabilir ama kredi kartı kullanmayan kişiler için bu paket satılıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tamm teşekkür ederim bunu bilmiyordum hayırlı satışlar
  • omris2013 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler:)
  • TF2 KEY ALINIR PM HOCAM
  • DeaDMYLoRD kullanıcısına yanıt
    hocam pm gelmedi sizden istiyorsanız ekleyin steam üzerinden konuşalim.
  • left 4 dead bundle aldım, gayet hızlı bir şekilde alışverişi tamamladık. ilgili bir arkadaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoyalFlush

left 4 dead bundle aldım, gayet hızlı bir şekilde alışverişi tamamladık. ilgili bir arkadaş.

teşekkürler hayırlı olsun:)
  • tf 2 key almak için pm attım
  • Kendisinden 40-50 key almışlığım var güvenilir ve çok iyi birisi her konuda yardımcı oluyor
  • Güvenilir bir satıcı kendisiyle uzun süredir alışverişlerimiz oluyor gayette samimi bir dil ile durumu anlatıyor teşekkür ederim kendisine tekrardan
  • Güvenilir bi arkadaşıdır tf2 key aldım yanlışlıkla 20 lira fazla attım tekrar gönderdi.
  • Bir adet witcher 1-2 aldım. İletişimi iyi, işinizi çabucak halleden bir arkadaş
  • tf2 key için pm
  • Sorunsuz Bioshock Triple Pack alınmıştır.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.