Şimdi Ara

TYT 41. SAY 447.SİNDEN TAVSİYELER (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
79
Favori
15.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Feynman fizik derslerini olimpiyatçı bir arkadaşım kullanıyordu üniversite sınavı için ağır geleceğini düşünüyorum. Eğer zorlamak istiyorsan matematik olimpiyat kaynaklarına bakabilirsin ufkunu açar. Ama bunlar hep ekstra normalde bence Karekök TYT Matematik'e başlaman ve eksik konuları kapatman yeterli.
  • oriend O kullanıcısına yanıt
    Denemelerde gittiğim kurum düzenli uyguluyordu onlara katıldım, onun dışında pek deneme çözmedim. Paragraf için Türkçe soru bankalarındaki soruları çözdüm ayrıca günlük paragraf çözmedim. Olimpiyat geçmişim olduğu için problemlerde sıkıntı yaşamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rookie PG

günde ortalama kaç saat çalıştınız ?
    odtü bilgisayar geldi mi la naptın? 20 senedir sınava hazırlanıyordun
  • Sabah 9 akşam 6 okulum vardı. Sonrasında yaklaşık 7.30-10.30 arası çalıştım. Her gün değildi tabi cumartesileri boş geçirdiğim çok oldu.
    Defter tutmadım.
    Deneme için okuldakiler dışında pek bir şey çözmedim. 2010'dan itibaren tüm LYS'leri ve 2016/2017 YGS'leri çözdüm ayrıca.
  • Teşekkürler.
  • Konuyu öğrenme kısmında kitaplardan mı gittiniz yoksa videolar da kullandığınız oldu mu? Olduysa hangi kanalları?

Sene boyunca "Bunu yapmak çok katkı sağladı iyi ki yapmışım." dediğiniz önemli şeyler nedir?

Tekrarlarınızı ne sıklıkla ve nasıl yapıyordunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan bende dedim tyt 41.si bizim arkadaş nasıl bu 41 sallıyo diye oysa hamıymış

• Hocam dilde bir önünüzde ki rakibinizi merak ediyor musunuz?

https://forum.donanimhaber.com/merhaba-ben-eels-ilk-100-e-girdim-sayilir-sayisal-ve-dil-ile-ilgili-sorularinizi-cevapliyorum--134190134-8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YuBa2 -- 2 Ağustos 2018; 20:48:39 >
  • Hocam tytde dikkat icin ozel bir sey yaptiniz mi?

• 96.79 obp geri atmış inanılmaz

• frankherbert kullanıcısına yanıt
    Genelde kitaplardan oldu, video olarak Umut Öncül'e baktım. Tekrarı biyolojide sık sık yapıyordum. Diğer derslerde genel olarak bitince sıkıntılı konuları tekrar ettim.

• Teoriği severim ben sıkıntı yok. Akademi istediğim için Hacettepe ilgimi çekiyor ama tabi Çapa da çok iyi bir okul. İkisini de araştıracağım.

• Hocam tm olduğum için anlayamadım bu kadar az fire vermenize rağmen niye sonucunuz bu kadar kötü oldu ?
    ben tahmin yapsam ilk 200 banko derdim ayt netinize göre
  • YARGI LEMMA YOK ÇÖP KONU XD
  • Türkçede dil bilgisi için ne öneriyorsunuz? Genel olarak konu anlatımı için soruyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HacettepeTıp2019 -- 14 Ekim 2018; 0:3:46 >
  • HacettepeTıp2019 kullanıcısına yanıt
    Bilgi sarmal sb içinde konu anlatımı var istersen incele

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • raaitben10 kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz kitaba baktım işlerin sitesinden. Bilgi küpürlü ibaresi var, oradaki açıklamalar yeterli mi? Çünkü dil bilgisi konularında 0'ım şuana kadarki denemelerde hep ya boş bıraktım ya yanlış yaptım.
  • Aytde çok iyi yaptı millet ondan düştü sıralamam

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.