Şimdi Ara

tyt ayt coğrafya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene 12 oldum ve 11in sonuna kadar mf öğrencisiydim daha sonra ea oldum fen lisesinde olduğum için coğrafya vs çalışmadım zaten 11de yoktu 9 10'da da yazılıdan yazılıya çalıştım o yüzden tyt coğrafya tyt tarih çalışıyorum tarihi şuan pek kasmıyorum ayt ile aynı neredeyse diye ama coğrafyada zorlanıyorum ne önerirsiniz konuyu ytden dinleyip özet çıkarıyorum daha sonra 3d tyt coğrafya soru bankası var ordan çözüyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• napım

• Tamam

• limit coğrafya kanalında her konun testinin cok detaylı cozumlerı var konu anlatımını dinledikten sonra burdan çözümleri dinle sonra çöz zaten ayt yapmak ıcın tyt coğrafya yeterli son aylarda herhangi konu anlatım kitabından okusan yeterli ayt icin . yavuz tuna harita calısmalrını şiddetle tavsiye ediyorum buarada

• benim hocamdan dinliyorum coğrafyayı bu arada yavuz tunanın oynatma listesi çok uzun geldi dediğiniz limit coğrafya kanalına bakacağım yavuz tunanın yanlızca harita çalışmasını dinlesem bir şey kaybeder miyim

• zaten öyle dedim sadece haritasını dinleyin bence benim hocamın anlatımı daha derli toplu yavuz tunadan. yavuz tunadan harita yeterli

• Tyt-ayt-msü coğrafyanın hepsini fulledim öneri istiyorsan verebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AYT FEN
    3 yıl önce açıldı
    Tyt matematik...
    3 yıl önce açıldı
    Tyt Ayt matematik netleri
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • TAHA_Fe kullanıcısına yanıt
    tabiki isterim:)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.