Şimdi Ara

Tyt - ayt Geometri için kaynak önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim geometri için konu anlatım gibi
    Yani geometriyi öğrenebileceğim kaynak arıyorum
    Yardım edermisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende bakıyorum karar veremedim güray küçük set var tyt karekök ve supara bakıyorum
  • Birey B ile başlayın bence.( Durumunuza göre A da olabilir) Benim de geometrim çok kötüydü onunla başlayıp ilerletmiştim. Çözümlü ve ögretici. Peşine de Sarmalı ya da Acil'i öneriyorum.( Sarmal vid çözümlüdür) Acil A+ testleri bazen çok zorlayabiliyor ancak hepsi tanıdığım en iyi geometri öğretmeni olan Kenan Kara tarafından youtube'da çözülmüş durumda. Onun taktikleriyle bile yani sırf çözümleri nasıl yaptığını görerek bile çok geliştirebileceğinizi düşünüyorum.
    * Konu anlatımını bir kitaptan değil Kenan Kara ile Geometri'den yapın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dr Strange_ -- 20 Temmuz 2019; 14:52:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dr Strange_

Birey B ile başlayın bence.( Durumunuza göre A da olabilir) Benim de geometrim çok kötüydü onunla başlayıp ilerletmiştim. Çözümlü ve ögretici. Peşine de Sarmalı ya da Acil'i öneriyorum.( Sarmal vid çözümlüdür) Acil A+ testleri bazen çok zorlayabiliyor ancak hepsi tanıdığım en iyi geometri öğretmeni olan Kenan Kara tarafından youtube'da çözülmüş durumda. Onun taktikleriyle bile yani sırf çözümleri nasıl yaptığını görerek bile çok geliştirebileceğinizi düşünüyorum.
    * Konu anlatımını bir kitaptan değil Kenan Kara ile Geometri'den yapın.
    +1.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ayt biyoloji kaynak önerisi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.