Şimdi Ara

TYT AYT herhangi bir dersi fulleyenler nerden çalıştı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
8
Favori
3.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    osmaniyefenlisesi.meb.k12.tr
    T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI OSMANİYE / MERKEZ / TOBB Osmaniye Fen Lisesi
    http://osmaniyefenlisesi.meb.k12.tr/tema/index.php

soldaki kişi.

• Din kültürü, Nihat Hatipoğlu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hasanbaris kullanıcısına yanıt
    140?

• kitapyazanyazar K kullanıcısına yanıt
    140/160

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ok tarih 'i (osman kılık) tarih dersinde tek geçerim hocam.
    tyt 0 yanlış ayt 1 yanlış.
    tarihi hallettim ama diğer dersler yıktı beni.
    2021 'de tekrar girebilirim.
    son çare adlı oynatma listesini 2021 'de YKS 'ye girecek tüm forum takipçilerine öneririm.
  • 16971905 1 kullanıcısına yanıt
    Hocam size mesaj gönderemiyorum fizik hakkında birşey danışacağım

• kebbab kullanıcısına yanıt
    Sorun tabiki

Fiziği seven ancak 9-10u sıfır olan biri fiziklebarış ile halledebilir mi? önerdiğiniz kaynak var mı?

• Birde nasıl çalıştınız fiziğe

• Paralısı mı ücretsizi mi

• ayt biyoloji sadece meb’den çalıştım kitaptaki ünite sonu sorularının benzerleri çıktı ösym artık meb kitabı bazlı soruyor kimse şunu idrak edemedi oturun meb kitaplarına bakın sınav sorularına bakın

Fiziği ben de seviyordum ancak ben de sifirdim ve çalışınca anlıyor daha sonra unutuyordum. Tekrar etmediğim icin. Ama en önemlisi mantığı oturtamadigim için. Mantığı oturtmak zaman istiyor. O yüzden benim yaptığım en güzel şey çok tekrar etmek oldu. Fiziklebaristaki videolar kısa ve öz idi. 50-60 günde tamamını bitirip bir kitap çözmüş oluyordum. Konuyu dinleyip testi çözmek gibi. İlk çalıştığınızda unutabilirsiniz ama bunu sene boyu 4 kere yapınca oturuyor mantık. Ve şunu da çok yaptım. Mesela bir kere bitirdim geri başladım ve ilk videoları izliyorum gündüz programa göre ve test çözüyorum diyelim, gece de unuttuğumu hissettiğim konuları sadece izliyordum uyumadan once. Videoların kısa ve öz olması büyük avantaj bu konuda. Ve şöyle ki bir kaç soru bankası bitirdim. Adamın anlatmadigi bir şeye rastlamadım. Güzel yerlerin üstünde durmuş. 11. Sınıf iken umut öncül vs izledim. Herkesin anlayış şeyi farklidir bazıları çok iyi diyor. Eminim ki alanında iyidir. Ancak ben pek ısınamadım. Barış hoca çok daha basite indirgeyerek güzel noktalara atış yapıyor. Soru bankası çözümleri var onlar da güzel. Oturup izleyin hatırlamak için boş vakitlerde. Şu dediğim 50-60 günde bitirme olayını 4 kere yapın ve deneme her hafta muhakkak genel çözün. Ben diğer günlere de bölüm denemelerini dagitmistim. Mesela salı günü tyt ayt fizik deneme günümdu. Bunları yaparsanız ve birkaç kitap cozerseniz olur bu iş. İnanın çok ütopik sormuyorlar. Hatta konunun ana hatlarindan soruyorlar ayt fende. Kitap olarak da sırali olarak onereyim. Sifirsaniz kolay bir yayın kendiniz bulur cozerseniz herhangi birini. Ama daha sonra palme- yayın Denizi TEK - karaağaç- Nihat bilgin. karaağaçi zaman kalırsa cozun. Ama diger üçü çok güzel kitaplardır. Mantığa yoruma dayalı.

• Tyt ayt kimyayi fulledim kaydirma yapmadiysam kimya hocam dinledim full not aldim dinlerken deftet tuttum bide aydin cozdum ama hepsini degil yuzde 60 felan bide 345 deneme attim yetti acikcasi

Her ders için diyorum işin püf noktası erken bitirmek. Ne kadar tekrar yaparsanız.o.kadar oturuyor. Bakın ben her dersten kitap aldım ilk turda. Felsefe kitabı da dahil. Kitaptaki testleri saydım. Atıyorum 90. İlk programa 90 gün vermiştim her gün o kitaptan bir test çözdüm. Matematik kitabı 180 test mi her gün 2 test çözdüm. Ama her gün her derse dokundum ilk başta. Daha sonraki programlarda ayt ağırlıklı kitaplar aldım ve aynı şekilde böldüm. Ama ikinci programı 70 günde bitirdim. Üçüncüyü daha erken. Böyle gittim. İnanın böyle yapıp denemeleri aksatmayip çok iyi yaparsınız. Kendi açımdan pişmanlığımi soyleyim bir de. Her gün problem ve paragraf cozmemek ve bazen denemeleri aksatmak. Bunları yapsam o dikkat hatalarımı yapmazdım ve süreyi daha iyi kullanırdım. Bunlar beni ilk 3-5 bin arasından çıkartan şeyler oldu. Bu da pişmanlığım :) hangi.gun ne yapacağınızı bilin. Dediğim bölme işini oneririm. Ama ne yaparsanız yapın muhakkak plan dahilinde yapın. Pişman olmayacağınızi düşünüyorum. Tabiki azim ve yilmamak da şart bu sene. Bir kere aksadı mi öyle gider. Güzel şeyler dusunun disiplini kaybetmeyin. Bu iş çok rahat olur. İnanın bana:) başarılar tekrar. Başka sorularınız olursa yazarsınız

Sinava yakinlik olarak yayin denizi mı nihat bilgini mi tavsiye edersiniz

Hocam barış hocanin kendi kanalindan mi yoksa baris hocanin benimle hocamdaki video serisinden mi calistiniz ?

• Melomeloo M kullanıcısına yanıt
    Kendi kanalından çalıştım. Hiç dinlemedim diğer kanaldan

• Melomeloo M kullanıcısına yanıt
    İkisini de ayirt edemiyorum ikisi de çok güzeldi inanın. Çok ufak bir farkla Nihat bilgin derdim ama.

Teşekkürler hocam

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.