Bildirim
TYT Biyoloji Deneme
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Bilgi sarmal yeni basım tyt biyoloji denemelerinı tavsiye ederim. Pdf grubunda gördüm. Sorular güzeldi. Yakın zamanda alacağım ben de.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Onu da düşündüm ama geçen sene Bilgi Sarmal TYT Fen Denemesi'ni çözmüştüm, kolay gelmişti. O yüzden emin olamıyorum.quote:
Orijinalden alıntı: HepDüşünceli
Bilgi sarmal yeni basım tyt biyoloji denemelerinı tavsiye ederim. Pdf grubunda gördüm. Sorular güzeldi. Yakın zamanda alacağım ben de. -
Up -
apotemi fen denemesi var 25li -
Geçen seneden var elimde, beğenmedim.quote:
Orijinalden alıntı: Ziyankar_50
apotemi fen denemesi var 25li -
Biyotik basit ama tüm kazanımları taramış çözülebilir bence sınavda da detay çıkmıyor pek -
Sağol hocam. Bilgi Sarmal nasıl biliyor musun, Biyotik'le karşılaştırırsak?quote:
Orijinalden alıntı: Karolinax
Biyotik basit ama tüm kazanımları taramış çözülebilir bence sınavda da detay çıkmıyor pek -
40lı biyoloji branş denemesini çözmedim,25li genel fen denemelerini çözmüştüm.Biyoloji kısmı aynıydı hemen hemen klasik tyt biyoloji -
Sağol hocam, Biyotik aldım.quote:
Orijinalden alıntı: Karolinax
40lı biyoloji branş denemesini çözmedim,25li genel fen denemelerini çözmüştüm.Biyoloji kısmı aynıydı hemen hemen klasik tyt biyoloji -
Hocam bjornu görünce vikings final sezonuna bakıyım dedim son 10 bölüm çıkmış,haberim yoktu ben de teşekkür ederim :d -
Sen adamsın biliyor musun sen ragnarın en harbi evladısın. Ivar senin hööhgömünü yesin -
deneme beğendiriyoruz sana da.
tyt biyolojide bitki biyolojisi sorulmuyor kanka, granullu e.r'nin görevleri vs. de sorulmayacak, klasik tyt bio al çoZ
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
:Dquote:
Orijinalden alıntı: GrazieRagazzi
Sen adamsın biliyor musun sen ragnarın en harbi evladısın. Ivar senin hööhgömünü yesin -
? Apotemi'yi gereksiz kasıntı buldum, Bilgi Sarmalı da kolay buldum. Keyfime göre beğenip beğenmiyorum.quote:
Orijinalden alıntı: karamba007
deneme beğendiriyoruz sana da.
tyt biyolojide bitki biyolojisi sorulmuyor kanka, granullu e.r'nin görevleri vs. de sorulmayacak, klasik tyt bio al çoZ -
hocam ben de kararsızdım gittim biyotik aldım :)
-
Güzel geldi bana 👍🏻quote:
Orijinalden alıntı: phantomenterhocam ben de kararsızdım gittim biyotik aldım :)
-
ben de sevdim güzel hocam
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X