Şimdi Ara

TYT'de 70 net, AYT'de 40 küsur net ile bilgisayar müh. gelir mi?.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
6.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bilemiyorum, olabilir tabii ama çok garantici, kesin bilmiyorsa işaretlemeyen birisi. Tabii ki orda bile yanılabilir. Hayırlısı, sonucu buraya yazarım inşallah... 50 bin bana çok iyimser bir tahmin gibi geldi, sanki 70 bin civarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: veyseller

Bilemiyorum, olabilir tabii ama çok garantici, kesin bilmiyorsa işaretlemeyen birisi. Tabii ki orda bile yanılabilir. Hayırlısı, sonucu buraya yazarım inşallah... 50 bin bana çok iyimser bir tahmin gibi geldi, sanki 70 bin civarı
    en iyi ihtimalle dedim zaten hocam. sakarya bilgisayara yerleşebilir bence iyi bir bölümdür hayırlı olsun
  • veyseller V kullanıcısına yanıt
    Abi boşver artık ne geleceğini kestiremeyiz ama tek bildiğim ve istediğim şey şu ösym'nin allah belasını versin.Ortaokulda iyi bir öğrenciydim lisede 7 tane sınıf vardı öğrencilere göre 2.sınıftaydım dün mat fizik kimya biyoloji iyi gelmesine rağmen 15 soruluk geometride bir tane üçgen,kare dikdörtgen daire çıkmamış hepsini son konular uzay vektör analitik sormuşlar geometride 15 soruyu saymazsak 48 netim var.Normalde geometri 12-13 yaparım hadi sınav heyecanıyla 10 tane olsun ama dün bunların yüzünden 4.25 net yaptım.Şu ana kadar ki en düşük matematik netimi yaptım ve ailemin akrabalarımın beklentilerini karşılayamadım.İlk sınavda 93 net yaptım sınav sonrasında hemen hemen 20k civarında olacağımı düşünmüştüm düzgün bir sınav gelirse kendimi belki 15k içine atacağımı ve istediğim bölümü (itü elektrik) kazanacağımı düşünmüştüm ama hayaller ve hayatlar bir olmuyor işte her zaman.Şu an ytü elektrik gelirse direkt yazacağım olmadı kontrol ve otomasyon onun aşağısına da okumam.(Tabii okumam dememin sebebi kendime yakıştırmıyorum mahallede,okulda,arkadaşlar arasında herkes benden çok daha iyisini bekliyordu ama olmadı.)

• Oğlum da sizin gibi tepki gösterdi, en iyi olduğu konu geometri matematikte. O da –kelimesi kelimesine hatırlamıyorum ama- sizin gösterdiğiniz tepkiyi verdi. Genel olarak gördüğüm oğlumun okulunda ve sınıfındaki arkadaşlarından iyi olanlardan çok var kötü yapan, oğlum onlara göre iyi bile yapmış. Tabii biz anne-babalar hep daha fazlasını istiyoruz sizlerden. Öncelikle idarecilerin siz öğrencileri kobay olarak kullanmaktan vazgeçmesi lazım. Daha önce de bir sınavı ilk yaşanlardan olduk. Oturmuş bir sistemi rötuş, makyajla düzeltirsin ama böyle hepten değiştirmek nedir. Bir düşmanı oturtsan o koltuğa herhalde bunları yapar. Bence ümitsiz olmayın öncelikle, sonrası için de çok sevmediğiniz bir bölümde de okumayın. Bir sene kayıp bile sayılmaz ama sonra ömür boyu mutsuz ve huzursuz olma durumu olabilir. Değerlendirin, istişare edin ailenizle, onlar sizin için en iyisini ister muhakkak. İnşallah istediğiniz bir yer gelir…

• abi naptı sizin oğlan? :)
  • wesley3131 W kullanıcısına yanıt
    Oğlum mezuna kaldı, şu anda dershaneye gidiyor. Bilmiyorum, başlarda çok da sağlam asılmadı. Şu sıra iyi çalışıyor gibi. Bilemiyorum, inşallah hepiniz için mutlu sonuç olur...
  • Hocam sakarya bilgisayar gelmedi mi yoksa yazmak mı istemedi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sakarya bilgisayar gelmedi mi yoksa yazmak mı istemedi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • veyseller V kullanıcısına yanıt
    kaç sıralamadan mezuna kaldı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wesley3131 W kullanıcısına yanıt
    147 bin falandı sanırım. Herhalde Sakarya zordu ama Denizli, Manisa oluyordu... Emin değilim ama. Hayırlısı olsun hepiniz için
  • Victor Strand kullanıcısına yanıt
    Sakarya sanki olmuyordu, emin değilim. 147 bin falandı sıralaması
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.