Şimdi Ara

TYT'de 70 net, AYT'de 40 küsur net ile bilgisayar müh. gelir mi?..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
1
Favori
6.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oğlum TYT'de 80 civarı emin olduklarını işaretlemiş, 70 net gelse, yine AYT'de 50 küsur işaretlemiş en kötü ihtimalle ordan da 40 net gelse bilgisayar mühendisliği kazanabilir mi?
    Kusura bakmayın, yeni sisteme hiç alışamadım, çözemedim. Onun sizlerin yorumlarını merak ediyorum. Cevaplarsanız memnun olurum, teşekkür ederim. İnşallah emek verenler karşılığını fazlasıyla alır...

• Cevap veren yok mu arkadaşlar...
  • Abi bizlerde alışamadik ki yeni sisteme.Bu arada oglunuzun obp si kac ?
  • Güzel abim vakıf üniversitelerinde rahatlıkla %50 burslu okuyabilir. Devlet olarak doğuda veya iç anadolu’da okuyabilir
  • Gelir ama inşallah o netler de gelir.
  • 0heınsenberg7 0 kullanıcısına yanıt
    Sordum, 70 imiş... Hakikaten bizim eğitim mehter takımı gibi. Gerçi o, az da olsa ilerliyor, bizimkinden emin değilim..
  • wesley3131 W kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım iyi de yüzde 50 cepten olacak, yetişebilir miyiz bilmem ki. Ayrıca oğlum bilgisayar mühendisliği istiyor, bu bölümde herhalde en avantajlı İstanbul'da okunur. Doğu ve Güneydoğu istemiyoruz açıkçası. İstanbul tercihimiz, burda oturuyoruz
  • rahat gelir.
  • David Belle kullanıcısına yanıt
    İnşallah, tabii o da var; zamanında en emin işaretlediğimiz sorularda az çuvallamadık... İnşallah yüzümüz güler, sizin de tabii
  • veyseller V kullanıcısına yanıt
    Biz napalım abi? Oğlan çalışmış etmiş 1 sene. Bu bölümü kazanmış. %50 de kendi cebinden ödeyiver. Sonuçta evlat bu onun eğitimine harcamayacaksınız da nereye harcayacaksınız? Belki gerçekten durumunuz yoktur eyvallah o zaman ama birazcık dara düşmektende bir şey olmaz diye düşünüyorum. Oğlanda hem okurken hem çalışır kendi cep harçlığını çıkartmış olur.
  • zirve011 kullanıcısına yanıt
    İnşallah, teşekkür ederiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: veyseller

İnşallah, tabii o da var; zamanında en emin işaretlediğimiz sorularda az çuvallamadık... İnşallah yüzümüz güler, sizin de tabii
    İnşallah hepimizin.
  • sakarya , kayseri felan kesin gelir şansına gebze teknik tutarsa on numara olur ki bence tutar.
  • wesley3131 W kullanıcısına yanıt
    Her şeyimiz evlatlarımız için, tabii ki yapabileceğimiz bir durum olursa her zaman olduğu gibi onlar için gireriz her yola. Her şey onların geleceği için. Keşke idareciler de evlatlarının eğitimi için yaklaştığı gibi baksa duruma. Hayırlısı olsun inşallah hepiniz için
  • Bursaspor. kullanıcısına yanıt
    Acaba bilen arkadaşlar sıralama yapabilirler mi "en iyi bilgisayar mühendisliği" fakültelerini... Tabii bilmiyorum, belki ilk 10'dakiler olmaz ama, olabilecekleri yani... Gebze "Teknik" olduğu için öne çıkıyor herhalde orta klasmanda...
  • yazılım mühendisliği düşündünüz mü hiç?
  • heisenbeng kullanıcısına yanıt
    Yazılım mühendisliği düşünmüyormuş...
  • Sakarya Erciyes Selçuk Ktü vb. yerler rahat gelir
  • öncelikle o netlerin geleceğini düşünmüyorum. 80 de 65-70 arası gelir en fazla, ayt de 50 işaretlediyse 40 dan fazla gelemez...

onun dışında 70.000 civarında gelir sıralamanız.

gebze teknik 40k dan alıyor tutmaz bu arada. en iyi ihtimalle 50.000 gelir size.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ea_guru -- 2 Temmuz 2018; 12:22:34 >
  • veyseller V kullanıcısına yanıt
    TYT 44, AYT 74 gibi nete kaç gelir sizce?.. OBP 69
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.