Şimdi Ara

tyt de 90+ yapanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
7
Favori
4.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

her dersten kaç kaynak bitirdiniz?

ne zamandır ve kaç adet deneme çözdünüz?

sizce yapmak çok emek istiyor mu?

konuların yarısı bitmiş halde 50-60 yapan birisi 90 a çekmesi zor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abicen -- 1 Ekim 2019; 23:22:44 >

• Şuan fen lisesinde eğitim gören 12 mf öğrencisiyim.Geçen sene tyt çok kötü geliyordu.65 falan geliyordu denemelerde,sıralamam kötü olunca moralim baya bozuluyordu.Ben yinede 11i sağlam tuttum tytye takılmadım.Yazın tytye başladım.FKB'nin her birinden 2 sb bitti hatta fizikten 3 sb bitti.Matematiktende 1.5 kaynak çözdüm.Fazla deneme çözmedim hatta evde hiç çözmedim genellikle dershanenin,okulun vs. girdim bu sene.Genel olarak netlerim 90 civarı geliyor bazen üstü bazen 1-2 net altı.Demem o ki emek istiyor tabi ama o kadarda zor bir şey değil.Kesinlikle günlük paragraf çözmeni öneriyorum.Tytde süreyi yetiştirmemin tek sebebi yazın başlangıcından beri düzenli paragraf çözmem oldu.O netlere çıkman hayal değil eğer gerçekten verimli çalışıyorsan devamı gelir zaten.İyi çalışmalar diliyorum size.
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mezunlar yapar ancak.Fen lisesli 12 gerisi yapamaz şuan
  • Aga beee
    Anadolu lisesindeyim 12. Sınıfım hayal oldu desene
    Ama ben ne olursa olsun sonuna kadar çalışacam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BC95874BB

Mezunlar yapar ancak.Fen lisesli 12 gerisi yapamaz şuan
    Kendimi avutma yöntemim :d(anadolu liseli olarak söke söke yapacağım)

• quote:

Orijinalden alıntı: abicen

Aga beee
    İstina olabilirsin tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mamga

Kendimi avutma yöntemim :d(anadolu liseli olarak söke söke yapacağım)

Alıntıları Göster
    Sınava girmeyeceğim için ihtiyacım yok..Olabilir tabi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT FİZİK'te 5+ net yapanlar
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şuan fen lisesinde eğitim gören 12 mf öğrencisiyim.Geçen sene tyt çok kötü geliyordu.65 falan geliyordu denemelerde,sıralamam kötü olunca moralim baya bozuluyordu.Ben yinede 11i sağlam tuttum tytye takılmadım.Yazın tytye başladım.FKB'nin her birinden 2 sb bitti hatta fizikten 3 sb bitti.Matematiktende 1.5 kaynak çözdüm.Fazla deneme çözmedim hatta evde hiç çözmedim genellikle dershanenin,okulun vs. girdim bu sene.Genel olarak netlerim 90 civarı geliyor bazen üstü bazen 1-2 net altı.Demem o ki emek istiyor tabi ama o kadarda zor bir şey değil.Kesinlikle günlük paragraf çözmeni öneriyorum.Tytde süreyi yetiştirmemin tek sebebi yazın başlangıcından beri düzenli paragraf çözmem oldu.O netlere çıkman hayal değil eğer gerçekten verimli çalışıyorsan devamı gelir zaten.İyi çalışmalar diliyorum size.
  • Alakası yok düzenli çalışan full bile yapar

• Ben anadoluda 11.sinifim 75 civari yapiyorum sen cok rahat cikarsin bol denemeyle

• Hayatta hiçbir vazifen yok ki burada trollük yapıyorsun 2-3 gündür. Yazık sana

• Up

• Sen çok biliyon aliminyum

• quote:

Orijinalden alıntı: theiceman07

Hayatta hiçbir vazifen yok ki burada trollük yapıyorsun 2-3 gündür. Yazık sana
    Tıp okuyup burada trolluk yapanlar var bence boş yapma
  • 90+ yapmak temelin olmasıyla alakalı bir durum. Benim 11. sınıftayken bile 100+ yapıp okulda 3. olmuşluğum var. Ama bir süre sonra bir anlamı kalmıyor şu anda yaptığın netler sadece temelinin ne olduğunu belli eder çalışınca yükselir

• quote:

Orijinalden alıntı: abicen

Aga beee
    Anadolu liseli mezunum. Geçen sene 50 60 civarından başladım sınavda 91 doğrum vardı.
  • 70 le basladim sene basi,cok fazla genel ve bolum denemesi cozdum konulari iyi anladiktan sonra,tyt matta test kitabindan hic soru cozmedim sadece acil probleml3r falan yardirdim,2019 tyt 100 net

• 59 netten 92 nete çektim. Sabırlı olman lazım yavaş yvaaş artar. Bir de hiç bırakmaman lazım tytyi

• Updullah

• Yup son

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.