Şimdi Ara

Tyt Fen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese iyi günler sizin yardımınıza ihtiyacım var Tyt Fen adına bu sene hiç soru bankası bitirmedim ve ilk mezun senem denemelerde genelde 16-17 net civarı yapıyorum çok bir konu eksiğim yok süre 165dk olunca daha zor bilgi felan sorabileceklerinden şüpheleniyorum hedefim fullemek. Elimde her dersten boş soru bankaları var onları boş görünce de vicdan yapıyorum ve kendimi eksik hissediyorum açıkcası (yaşayan var mı başka bilmiyorum bunu) Sizce tyt fen adına birer soru bankası dönüp de mi denemeye geçmeliyim yoksa o soru bankalarını çözmek yerine full deneme mi çözmeliyim elimde Fen Lisesi meb kitabı ve Apotemi tyt fen konu özeti de var. Nasıl bir yol önerirsiniz bana düşüncelerinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andrew__neiman -- 26 Şubat 2022; 0:27:4 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Pek iyi olmadığın konu varsa sbden çözebilirsin. Ama denemeye daha fazla ağırlık ver

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Benim ilk senem ama senin yerinde olsaydım ve konu eksiğim olmasaydı boş yere soru bankasıyla vakit öldürmezdim. Piyasada çok soru bankası var hepsini vicdanın rahatlasın diye çözeceksen işin var hocam. Dönüp dönüp MEB kitaplarını oku, deneme çöz yeter.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT AYT MATEMATİK FULLEYENLER
    4 yıl önce açıldı
    AYT COĞRAFYA :(
    3 yıl önce açıldı
    Tyt kimya
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.