Şimdi Ara

TYT Fen ve tyt/ayt Geometri dersleri için defter+sb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • EA'yım ve tyt fen'de konu eksiğim çok. Deftersiz belki yaparım dedim ama beceremedim zaten temelim kötüydü.

Düzgün şekilde tüm tyt fen konularını tek seferde bitirip güzelce öğretecek konu anlatım defteri+ soru bankası arıyorum.

En baştan, sıfırdan düzgünce çalışacağım daha öncesinde pek bir temelim yoktu.

Özellikle tyt fizik vdd için Özcan Aykın mı, Altuğ güneş mi(9-10. sınıf ayrı satıyor biraz pahalı 750 falan ama iyiyse 9'u bitince 10'unu da sonra alırım),3D tyt fizik vdd mi,benim hocam defteri mi yoksa başka bir vdd mi önerirsiniz?

Kimya için Görkem Şahin düşünüyorum herkes öneriyor (başka önerirseniz mutlaka yazın)

Biyoloji için de defter tavsiyenizi bekliyorum.

Geometride durum karışık, Kenan Kara sıfır geometri defteri mi alsam normalini mi alsam yoksa antrenmanlar 1-2'ye o kadar para mı baysam bilemedim.

Hedefim 20'de 20, şu sınava giriyorsam tüm konulardan sorumluyum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Petruccio -- 1 Ekim 2024; 16:49:16 >

• Biyoloji meb kitabı dışında aydın föylerini kullanıyorum ben biraz detaya giriyor ama güzel geldi bana. Palmeye de bakabilirsin.
    Kimya için görkem şahinin kitabı ya da yine aydın föylerine bakabilirsin hocam.
    Fizikte konu anlatımı kullanmıyorum açıkçası deftere not almak daha verimli geliyor.
  • Saitama93 S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam elimde meb fen kitabı yok maalesef.
  • Biyoloji senin biyolojin
    Fizik fizik adam tolga bilgin esş
    Kimya cengiz direk en iyileridir
  • apotemi fen özet kitabı var. hedefin 10 net ise işini görür
  • Fizik sayısalcı olmama rağmen Özcan aykın beni bile bayıyor. 3d olabilir benim önerim sorularla destekleyeceksen barış akıncıoğlu.
    imkanın varsa kimyaözel
    biyoloji için senin biyolojin veya dr biyoloji
    Geometri için ben eyüp boncuktan gidiyorum temel için metin hocaya da bakabilirsin
  • vinteuil kullanıcısına yanıt

Geometri temelim olmadığını farkettiğimde Metin Hocam kanalından çalışmıştım (2021 yks için) geometri netlerim 0'dan aşağı yukarı 7 soruya çıktı. 2 haftada çok yoğunlaşıp bitirmiştim soruların hepsini çözümden önce kendim çözerek. Öneririm hiç temeliniz yoksa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatalarimdanutaniyorum -- 2 Ekim 2024; 18:47:36 >
  • 3D tyt fizik vdd aldım. Geo için Metin hocaya bakacağım teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.