Şimdi Ara

TYT FEN KİMDEN DİNLENİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen sene 18 1 yaptım. Bu sene tekrar ve geliştirme amaçlı kimden dinleyebilirim. Özcan aykin görkem sahin dr biyoloji düsünüyodum ama bunlar cok uzun geldi. Olmazsa herhangi bir konu özetli kitaptan veya mebden ilerleyebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 18-1 adam konu dinlemese daha iyi. Ama tekrar iyidir.
    Ben olsam bir sürü branş denemesi çözerdim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • FeynmanSverdlov F kullanıcısına yanıt

Hocam mebden okuma yapip soru çözsem iyi olmaz mı vakit bol

• Kral sen ne kadar vaktin neye var daha iyi bilirsin zaten, ama 18-1 videoyu gereksiz kılmaya yetebilir eğer sen video izleyerek çalışmaktan ekstrem bi keyif almıyorsan. Ben olsam bol branş denemesi + video çözüm falan takılırdım, ama MEB okumak why not? O da olur

• Üstat , tam iyi anlamadığın konuların üstüne yoğunlaşmak varken neden bütün konuları dinliyorsun ? Diğer konular içinse önceden aldığın notlarla bir soru bankası daha bitirebilirsin veya deneme çözebilirsin , sana kalmış.

• Hocam fizik için umut öncül ve özcan aykın, kimyada görkem şahin ve aydın yayınlarının konu anlatımı, biyolojide de selin hoca ve biyoloji portalını öneririm ama arkadaşların da dediği gibi 18-1 gayet iyi. Takıldığınız belirli konular varsa onların konularına odaklanıp bol soruyla ilerleyebilirsiniz. Sınavda doğru yaptığınız ama tam oturduğunu hissetmediğiniz veya unutmuş olabileceğinizi düşündüğünüz konulara da bakabilirsiniz. Bence meb + soru şeklinde ilerlemeniz de uygun

• görkem şahin, özcan aykın, dr. biyoloji; full çekersin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ayt mat hangi hoca?
    5 yıl önce açıldı
    fizik kimden dinlenir?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kararsızadam123 K kullanıcısına yanıt

Hocam zor konuları dinleyecem simya falan dinlemem zaten. 1sb den çözüp sonra brans devam ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.