Branşlarda yaptiğimdan 5 6 net az yapiyom ne yapmak lazim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tyt genel deneme

-
-
ub
-
daha çok genel çözmek,arka arkaya 120 soru cozmekle 40 soru cözmek farklı doğal olarak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam 95 ten 110 a nasıl çıkacaz yaw. sosyal eksik feni de unutmuşum onları tekrar etsem en baba 105 gelir de 110 nasıl olacak. msü 10 gün kala her gün tyt genel atsam nasıl olur
-
tr matın totali 75den aşağı geliyorsa genel at 75 civarıysa sos fenden kaçıyorsa sos fen branş aban,geçen sene msüden 2 hafta önce bilgi sarmalın 30lu sosyal branşını bitirdim sosyalim 20 civarlarında gezmeye başlamıştı,bu sene yine aldım aynı denemeyi
nickin harbiden güzel
iyi çalışmalar dilerim hocam
-
hocam bsden önce kaç yapıyordun? ben bs bitirdim de bir halta yaramadı toprak yayınlarının sosyal denemesinden 3 seferdir 12 net çıkarıyorum
-
bsden önce 13-14dü ben bsden sonra aldım önüme 30 denemeyi hepsinde tek tek yanlış çıkan terimleri soruları vs bi kağıda yazdım bi süre paso okudum durdum yararı olmuştu o dönem msü 16-4 3ü dindi o da bi tık benim sanssizligim giib oldu
coğrafya ve tarih için konu çalıştın mi ytden
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
tam da aynısını yapmayı düşünüyordum hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X