Şimdi Ara

Tyt geometri birey b mi karekök mü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar tyt geometri için birey b mi daha iyidir karekök mü ve önerebileceğiniz problem kitabı var mı ?

• Problem olarak seviyen ne durumda buna bağlı biraz bence forumda anket vardı ona bakabilirsin,geometri için birey b güzel kitaptır karekök tyt çözmedim bilmiyorum ama ayt olanı baya zor diye duydum
  • Tesla Hayranı T kullanıcısına yanıt
    Problem olarak seviyem ortanın üstü diyebiliriz bilgi sarmal almayı düşünüyordum piyasada sanırım şuan yok
  • bahsettıgın karekok tyt karekokse alma ayt ıse ıse ilk kez geo calısıosan onuda alma bırey b al geç . Sonra alırsın ama karekok tyt hıc alma
  • Sarmal var bende ama değişecek mi bilmiyorum yeni nesil soruların bazıları bana çok zor geldi o kitapta ama tamamını çözmedim o yüzden yorum yapamam tam olarak hocam yakın bir kırtasiyeye gidip inceleme şansın olursa öyle bak ben ayt matını beğendiğim için almıştım sarmalı pek çözemedim kaldı öyle problem için apotemi alabilirsin kendine güveniyorsan
  • YKSDELİSİ Y kullanıcısına yanıt
    Tyt karekökü neden önermiyosun
  • Karekök tyt geometrideki Rutin olmayan soruları bence çok faydalı alabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-965108961 -- 5 Temmuz 2019; 16:21:51 >
  • bir arkadaşta gordum soruları çok basıttı ama sen yınede kıtapcıda bı incele.
    Sarmalı hocam önerdi apotemi biraz uğraştırır şuan beni ona ilerde bulaşmayı düşünüyorum başka önerebileceğiniz problem kitabı var mı ?
  • Eyvallah kardeşim
  • Bilgi sarmal problemler olabilir,çap olabilir belki sayısal mısın eşit ağırlık mı
    Tamam sağolasın önerebileceğin problem kitabı var mı ?
  • Apotemi problemler al bence zora alış diğerleri çerez gelir
  • yüzdeyüz apotemi . yuzdeyuz guzel yazın cozebılırsın apotemi anlatmaya gerek yok :D
    Sayısal
  • Apotemi şuanlık kalsın ya :D onla ileride uğraşıcam dediğim gibi
    Yeni nesil sorular var mı yüzdeyüz de
  • problemde yeni nesıl yoktur bence.Bu senekı sınav soruları bence yuzde yuze benzıordu . Çöz onu hem kıtabın arkasında çözümleride var hocaya sorma derdın olmaz..
  • İleride ayt fen dersleri ile falan boğuşurken zaman ayırabilirim dersen apotemiyi sonraya bırak ama ne kadar erken o kadar iyi diye düşünüyorum ben problem konusunda çünkü özgün soru görmek çok önemli problemi rutine oturtman gerekli. Yüzdeyüz yayınları da fasikül konusunda forumda bolca övülmüştü vardır bir bildikleri
    Anladım sağolasın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.