Şimdi Ara

Tyt Kamp Kitapları Çözülür mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi forumlar arkadaşlar, bu prf ve bilgi sarmal yayınlarının tyt kamp kitapları var görmüşsünüzdür illa ki daha önce çözen veya inceleme şansı olan varsa biraz bilgi verebilir mi yani 2 hafta boyunca full tyt kasmayı düşünüyorum o ikisi ve branş denemeleri vs. ile sizce ne kadar mantıklı olur?

• kanka benim tyt sosyal hariç bitti neredeyse aytde de matta limite kadar gelip 1 kaynak çözdüm diğer derslerde de o şekilde yani geri değilim çok şükür o yüzden şu 2 hafta kendimi bir tyt kampına sokayım dedim özellikle şu tarihtir felsefedir coğrafyadır falan onları da halledip aradan çıkarayım diyorum bu 2 haftada
  • Up
  • Sizce piyasadaki hangi yayının TYT kamp kitabı alınmalı ?
  • Ben bilgi sarmal kamp kitabı aldım. Kitabı beğendim, eski konuları tekrar etmiş oluyorum faydası olacağini dusunuyorum. Soruların seviyesi orta-zor arası diyebilirim. Tabi konudan konuya fark eder mesela ilk konularin soruları kolaydı. Genel olarak sorular denemelerde çıkan sorular gibi yani test kitaplarındaki gibi değil biraz daha deneme tarzında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forensicmedicine -- 28 Ocak 2021; 23:45:48 >
  • Teşekkür ederim. Ekstrem aldım hocam. İlk fasikülü bitti. Güzeldi , beğendim. Onun da soruları deneme tarzında
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tyt bitmeden ayt başlanır mı?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.