Şimdi Ara

TYT Kimya yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi ben bir TM yim kimya ile hiç bir alakam yok. Elimde delta yayınlarının kimya özeti kitabı var . 15 gün tatilinde kimya çalışmaya başlamak istiyorum ve çalışmayı palmeden yapmak istiyorum ama aklıma bir şey takıldı acaba soru bankası mı yoksa konu anlatımlı mı alıyim çok arada kaldım acaba delta yayınlarının kimya özetli kitabı konu anlatımını halleder mi yoksa konu anlatımlı palmeyi mi alıyim? Fikirleriniz nelerdir?

• hocam tyt kimya konularının kitaptan kitapa çok değiştiğini sanmıyorum bence rahatlıkla halleder
  • nYato N kullanıcısına yanıt
    Umarım yeterli olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: GrosLok

Umarım yeterli olur

Hocam tavsiyem soru bankası alın. Konuyu hem özetliden çalışın eksikleri de youtubedaki videolardan kapatabilirsiniz. Kimya özel oldukça iyidir mesela. Ha bir de mebin kimya kitabını da pdf olarak indirin ondan soru sordukları oluyor birkaç sene evvel ygsde kitapta geçen bir paragrafın çok benzeri soruldu kimyada ve o paragrafı okuyanlar olayı bildiğinden düşünme saniyelerinden kısılmış oldu :)
  • reis 15 günde kimya cok rahat biter formülü veriyorum.

Kimyaözelin 2017 ivdelarını izliyorsun. Palme tyt soru bankasını açıp sorularını cozuyorsun.
    Hoca o soru bankasına paralel gidiyor. Çok çok memnunum. Bolca da örnek cozuyor hoca.

Bu ikisini yapmayacaksan bulaşma bence zaman kaybedersin
  • Bizim kimyamızdan yürü bir dert kalmaz.

bir çok yayın çok gereksiz bilgiler veriyor kitaplarda çok çorba olur kafan.

2 haftada bitirmiş olursun 7 net cepte
  • Hocam not almak ne olacak unuttuğumuz yerler için felan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sabavet

Hocam not almak ne olacak unuttuğumuz yerler için felan?

nota gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Navy Blue

quote:

nota gerek yok

Hocam bilmeden limit sb almışım artık izleyip izleyip geçeyim hocadan soru çözüyor olduğu kadar. Limit de çok zor sanırım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Navy Blue

quote:

nota gerek yok

Hocam bilmeden limit sb almışım artık izleyip izleyip geçeyim hocadan soru çözüyor olduğu kadar. Limit de çok zor sanırım.

ben hocam palme sbden halletmiştim. O kitabın sağında solunda konuyu tekrar amaçlı notlar var. O yüzden gerek yok demiştim

• 2018 videolarını izlersek yapamaz mıyız sayın hocam?
  • hem 18 videolarında pdf de varmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: GioFerrari.

hem 18 videolarında pdf de varmış

ben izlemedim hocam. İzleyenlerde pek önermiyor siz bilirsiniz yine de.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.