Şimdi Ara

tyt mat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler sınavda sürem yetmediği için 20 net yapabildim bu sene sizce bir tyt mat soru bankası temizleyeyim mi yoksa direk denemelere mi geçeyim hangisi daha yararlı olur? Yorumlarınız benim için değerli...

• hocam geometri yaptın mı ?
  • Hocam benim geometriye sürem yetmemişti ama problemlerde çok vakit kaybetmiştim bu sebeptendi yani. 3d alıp bitireceğim ağustos boyunca. Siz daha iyi bilirsiniz eksiğinizi ama benim için 1 tane soru bankası bitirmeden rahat etmeyecek. Deneme atacağımız zamanlar bol olacak açıkçası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu eksiğiniz yoksa tabi ki deneme. İlla soru bankası da isterseniz Kafa Dengi derim. Onu çözün yeter. Çok faydası olmuştu bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12galatasaray12 -- 29 Temmuz 2019; 10:14:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sınav da geometriye bakamadım bile iyice sıçtık sınavda süre hiç yetmedi
  • Acil TYT ile başlayayım diyorum kitabı bugün inceledim geçenki gibi çok kasıntı olmamış saçma işlemli sorular yok gibi duruyor
  • ben 345 ve apotemi problemler yapacağım sonra deneme sanırım, belki acil. size de önerebilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tyt-ayt fizik
    5 yıl önce açıldı
    APOTEMİ AYT MAT DENEME
    3 yıl önce açıldı
    TYT/AYT
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.