Bildirim
tyt mat
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
karekök 0 --> 345 tyt
-
hocam o kadar da sıfır değilim. konuyu anlama sürem 2 gün olur. yani daha orta seviye konu anlatımı olsun. -
345 çöz geç -
eyüp b + 345 tyt
-
konu anlatımlı dimi -
konu anlatımı mevcut mu -
konularda takıldığın yerleri eyüp b hocadan dinleyeceksin. Youtube'da kanalı var. 345 tam ösym ayarı kitap. bir de bilgi sarmal problemler + apotemi problemler falan patlatırsın 10 numara tyt matematik gelir.
-
tyt matematikte konu anlatımına ihtiyacın yok çok uzun büyük bi mevzusu yok çünkü yutubda az takılıp çözersin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SwagLord -- 23 Mayıs 2021; 15:31:56 > -
tarih coğrafya din'e yazın mı çalılıyım yoksa 12 de mi -
gerek yok son hafta çalışsan bile olur
-
hocam yazlığa gidecem internet yok orada o sebepten kitap lazım -
aman hocam o kadar kolay mı. o zaman yazın ben sadece matematik mi süpüreyim -
videoları indir
-
kolay mı bilmem ama yazın çalışırsan 500 kere unutacağını bilebilirim. yazın tytyi süpürün işte 12. sınıfa başladığınızda 70-80 net tyt falan getirmeye çalışın zamanla arttırırsınız zaten.
-
hocam bunun için size teşşekkür edeceğimi düşünmezdim çünkü bunu nasıl düşünemedim kendime kızıyorum. çok sağolun hocam -
matematik türkçe başlıyorum o zaman ben. herhalde tyt tarih coğrafya ayt ile hemen hemen aynıymış. -
eşit ağırlık mısın?
-
eşit ağırlığım
Benzer içerikler
- ayt matematiğe ne zaman başlanmalı
- sıfırdan tıp kazanmak
- pkob fasikül
- en zor ayt matematik soru bankası
- toprak yayınları zorluk derecesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X