Orijinal, bilgi sarmal, acil, 3d, metin ve 345 çözdüm. Bunun dışında zor bi deneme lazım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TYT MAT DENEME ÖNERİSİ

-
-
Net kaç hocam merak ettim
-
Acil ve metin nasıldı? Özellikle Acil Rejenerasyon almayı düşünüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
acilin çözümleri berbattı eğer hala aynı adam çözüyorsa. hem ne dediği anlaşılmıyor b şıkkına batman d'ye diyarbakır falan diyor
-
GĞVŞVĞWŞVŞDVĞWŞVĞEVŞ2ŞVŞWGÇWÇCÇ
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam BS ve 345'den sonra hangisini önerirsiniz? 345'in ilk 6 denemesini çözdüm ama biraz kolay geliyor
-
35-40 arası değişiyor
Acil için İlk 20 soru sağlam, problemler çöp, geometri orta. Metin en son çözüceğin deneme olsun, piyasada deneme kalmadığı için çözdüm ben sınavla alakası yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANTENFİKRET -- 19 Aralık 2023; 16:14:2 >
Acil rejenerasyon alabilirisin. Orijinal ve 3d yi en sona bırak
hocam ben de 3d de 30 35 arasındayım tyt genellerde 35 ve üst geliyor ama zor gelince zortluyorum. sizce bi problem fasikülü çözeyim mi hızlanmak için yoksa full branş mi gideyim
-
denemeyle beraber fasikül çözülmeli bence çünkü tyt mat da çabucak soğuyabiliyorsun
-
Bugün barış çelenk tyt genel girdim mahvetti beni hocam problem fasikül ne önerirsin. Orijinal var da kolay kaçıyor
apotemi veya barış çelenk alabilirsin ikisi de sağlamdır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X