Şimdi Ara

TYT Mat Geliştirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
4
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tyt netlerim ortalama 80 lerde. Tabi arada bir 70 lere de düşüyor 90lara da çıkıyor. Problemim matematik.Matematik netlerimin artmamasından bıktım 20-30 skalasını aşamadım bir türlü çekemedim +30a. Onu da yapsam tertemiz devam ederim. Branş denemesi de çözmüyor değilim bilgi sarmali + limit kronometre denemelerini bitirdim ama yapamadiğim soruların ustune hic gitmedim anlamsız bir özgüvenle. Bunu yazın bitirdigim 345 tyt mat kitabinda da yaptım matematik adına ne yaptiysam boşa gitmiş gibi geliyor şimdi. Artık usanma derecesine geldiği icin sacma takıntilarimi birakip geçmişte ne çözdüysem yanlışlarımin tek tek üstüne gitmeyi düşünüyorum en azından denemelerin. Onun haricinde full ayt kasıcam. Sizce tyt mat netlerimin artmayışının sebebi yanlışlarıma bakmamam mıdır? Geri dönersem gelişir mi?
    Eğer gelisim görürsem yazıcam buraya netleri. Challenger kampçı tayfadan değilim ama tyt adına artik bu ay sadece matematik abanmayı düşünüyorum. Onun haricinde ayt devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SystemFailure00 -- 30 Aralık 2019; 21:42:27 >

• Yapamadığın soruların üstüne gitmezsen bidaha önüne çıkınca nasıl yapıcaksın kanka 30 üstü bunu gerektirir kusura bakma
  • bouncu B kullanıcısına yanıt
    aynen kanka farkına varıyorum yeni yeni umarım çok geç değildir baştan halletseydim keşke şimdi eski denemeleri soruları tarıycam neyse mücadele mücadele mücadele
  • kelimesi kelimesine beni anlatmışsın umarım yükseltiriz aga ben de bakıcam artık yapamadıklarıma
  • Ben de aynı sorunu, aynı sebeple yaşıyorum.
  • Bende bu sorunu yaşıyorum çözüm basit aslında, hızlanmak veya bir soruya max 1,5 dk verip geçmek yoksa artmıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.