Şimdi Ara

tyt matematik test kitaplarımdan hangilerini çözmeliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar;elimde tyt matematikle ilgili Bilfen tyt matematik soru bankası, final tyt ayt matematik soru bankası, orijinal tyt matematik soru bankası,eis üniversiteye hazırlık soru bankası ve fianl derhanesinin vermiş olduğu tyt ayt sayısal föyler var. bunların hiçbirini ben almadım o yüzden 345 gibi kaynaklarım yok. bunlardan hangileri faydalı ve hangilerini çözmeliyim? yardımcı olursanız çok sevinirim.

• Konuyu TYT/AYT bölümüne açarsanız yardımcı olan çıkar hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Louis Bloom kullanıcısına yanıt
    tam olarak nasıl yapılıyor yardımcı olabilirmisiniz? siteyi ilk defa kullanıyorum da o yüzden bu konuda bilgisizim.
  • Berkay Altıntaş kullanıcısına yanıt
    Öncelikle forumun ana sayfasından TYT/AYT bölümüne girin, orada eğer mobildeyseniz sağ üstte, eğer bilgisayardaysanız sol üstte yeni konu butonu olması lazım. Oraya tıklayarak konunuzu açabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seviyen nasıl hocam orijinal çok kasıntı bi kitap mesela
  • seviyem orta diyebilirim ama tüm matematiğim için geçerli değil, yani bazı konulara çok fazla hakimim ama bazı konuları zerre bilmiyorum ve yapamıyorum

• Berkay Altıntaş kullanıcısına yanıt

orijinal tyt için çok kasıntı ve gereksiz,bilfen de zor diye duydum ama pek çözen görmedim final hakkında bi bilgim yok tyt-ayt kısmı daha aktif oraya konu açabilirsin hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT Matematik Deneme Önerisi
    geçen yıl açıldı
    AYT MATEMATİK TAVSİYE
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.