Şimdi Ara

Tyt matematikte 30 ve üstü net yapanlar, bu başarıya ulaşmak için neler yaptınız? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
13
Favori
13.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Çok teşekkür ederim, tebrikler bu arada👏

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 01Alucard01 kullanıcısına yanıt
    Kaynak öneriniz var mı?

• Allah belamı versin ki şans işi oluyor %60 olarak. 35’in altına inmiyordum denemelerin sonlarına doğru endemik,345,acil falan. Sonuç 28.5 awk

• Arkadaşlar bu seneki Dh olarak soru grubumuz için link:https://www.whatsapp.com/unsupportedbrowser
    Ders sohbeti grubumuz için link:https://www.whatsapp.com/unsupportedbrowser
  • Kanka değişik kanalları bırak . Benim hocam ilyas güneş aç seri seri hepsini izle. Not al veya varsa pdf i veya kitabı al. Sonra hemen bir kaynak bitir 345 olur iyidir. Fazlasına assssslaaa gerek yok yok orijinalmiş acilmiş çözüm 3d ymiş booooş .
    345 bitir sonra çözemediğin tümm soruları çözdür zor olanları sakla bir daha bak.
    Buraya kadar hiçbir şey yapmadın 20-30 arası dolaşırsın.

Sonra geometriden de kenan hoca izle . karekök bitir tüm çözümleri izle iyi soruları yıldızla arada bi bak.

Şimdi asıl olaya geliyoruz konu eksiğin kalmadı artık alıyorsun piyasada ne kadar mat1 denemesi varsa yalayıp yutuyorsun günde 2-3 tane deneme çözerken kaynak kitap vs elleme bida.

Denemelerdeki sorularında çözümlerini öğrenirsin sene sonunda +30 h. olsun..

Tabii bunlar çok zaman alan şeyler eğer sıfırsan hemen başlaman lazım.Öyle kareköklü 1 hafta çalışayım falanla olmaz.

İlyas güneş i 1 haftada bitir mesela en fazla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemrekisa -- 10 Eylül 2020; 18:46:0 >
  • BratPitt kullanıcısına yanıt
    Hocam ben tyt matematiği ilyas hoca izleyerek 3 aya yaymayı planlıyorum ama sizce mantıksız mı dezavantajı var mı

• somemiyan kullanıcısına yanıt
    Kanka çok fazla.Hemen konuları bitir sonra bi kaynak bitir sonra kaynaktaki soruların tek tek çözümünü öğren çok iyi olanları yıldızla ayda bir tekrar bak .

Geo da aynı şekil yap.
    Sonra acill deneme çöz.

3ay çok saçma gibi. Her plan tıkır tıkır gitmez hızla bitirmeye bak. Sene sonuna kadar denemeyle götür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tytde 37-3 ayt de 40-0 yaptım 345leri kesinlikle bitir ,acil sakın çözme çok saçma bir kitap, geo için prf güzel bir kaynak testleri süreli çözmeni öneririm (yeni nesil olan kitabı), esen kırmızıları çözmüştüm klasik tarz sorular içeriyor bu sene aytde çoğunlukla klasik geldiğinden güzel bir kaynak olabilir ama kesinlikle ama kesinlikle 345leri çöz tyt olanı 15 tatilde alıp 1 haftada bitirmiştim netlerim o andan itibaren doğru dürüst artmaya başladı.
    bir kaynağı tam bitirmeden de deneme çözmeye kalkışma bir katkısı olmuyor yerinde sayarsın.(t. mat için)
  • 34 net yaptım 2019’da.

345 tyt
    Acil tyt (yarım bıraktım)
    Apotemi problemler
    Karekök 0 geometri
    Birey b geometri
    +
    Bolca ygs ve tyt denemesi.

Çözdüm. Acil almanı önermem diğerlerini öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khann10 -- 4 Ağustos 2020; 3:52:7 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.