evet arkadaşlar 1 yıl geldi çattı ve bu anelizimi sizlerlre paylaşmak istiyorum
tyt 2020 türkçe: 19 ve 18 arası bi yerde olur orta ayar sosyal: kek gelir matematik: her zamanki gibi olur msü 2020den zor olmaz aynı ayarda olur fen: msüden basit gelir tyt 2019 ayarında olur
kendi alanım için konuşucam burda
ayt edebiyat: 2 senedir kek geliyor zaten zor denilen masal sorusu bile düzgün edebiyat çalışan için basit bir soru sadece ahmet hamdi tanpınar sorusu eh işte azcık zordu diyebilirim, yine denemelerin 2 3 katı basit bi sınav olur iyi çalışan, iyi dediğim de işte orta iyi ayar çalışan biri fuller gibi tarih: 6-7 yorum 3 bilgi sorusu gelir gibi bilgilerin yine 1-2 tanesi seçici olur coğrafya: kek bi sınav gelir geçen seneki gibi doğru düzgün çalışmadım bile allaha emanet giricem ayt matematik: geosu bu sene orta ayar olur, matematiği de 345in orta denemeleri gibi olur diye düşünüyorum. ama sınavda hiç görmediğimiz sourlar karşımıza çıkıyor burda şu fark önemli konunun mantığını mı öğrendin yoksa üstünkörü geçtin mi? bence burada ayt matı iyi çalışan mantığıyla öğrenen denemede yaptığının 5 üstüne çıkar
anelizimiz bitti herkese başarılar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme