Şimdi Ara

En zor YKS Geometri Kitabı: 3D AYT Geometri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üçgende açılar 2. testte 5 boş bıraktıktan sonra açtım konuyu. Çözen var mı? Bana çok zor geldi. Bundan önce Acil bitirdim ama diğer testler bu seviyedeyse -ki bence daha zordur- Acilden birkaç gömlek üstün bir kitap. Her gün 2 - 3 test çözerek bitireceğim. Baya geliştireceğini düşünüyorum.

• En zor LYS KAREKÖK bi kere
  • Ben bitirdim tavsiye ederim ama üçgenden sonrası o kadar zor değil

• aynen zor üçgenleri yarıda kaldı
  • zor ve gereksiz
  • ilkbinegirecekadam İ kullanıcısına yanıt

bunun yerine ne önerirsin

bilgi sarmal nasıl

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fizik lys kitap önerisi
    10 yıl önce açıldı
    345 AYT Fizik vs 3D AYT Fizik
    2 yıl önce açıldı
    3d tyt matematik
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • orijinal geo+toprak denemeleri başka bir şeye gerek yok bence

• noobodynow kullanıcısına yanıt

onu çözen bir arkadaşım şu an geodan soru kaçırmıyor pek. kaliteli olduğuna eminim ama hiç cozmedim

toprak denemelerinin seviyesi ne hocam
  • orijinal veya onu çözcm
  • vakit varsa 3d ayt geo çözülür. ben de çözmek istiyorum vakit bulabilecek miyiz bakalım

hocam tanışıyor muyuz ?   

• Kırmızı soruları bakış açısı katmaz vakit kaybettirir o ezber çözüm yolları ne sınavda ne denemede karşına çıkmaz insanın yani zor olsun diye zor kaliteli bi zorluk değil geometride sınav seviyesinde kaynaklar belli bilgi sarmal ve orijinal maalesef acil baya kolaylaşmış alınırsa sırf kenan hocanın çözümlerini dinlemek bakış açısı ve hız yakalamak için çözülür bilgi sarmalın simülasyon testlerinde çok kaliteli sorular var bu kitaplardan biri ve birkaçı bitirildikten sonra acil orijinal toprak endemik gibi denemeler çözülür 3D ye hiç gerek yok
  • Orijinalle 3d çözdüm denemelerde geo full. Soğumamak için geo denemesi ve acil geo sb aldım da acilden soğudum cidden bu ikiliden sonra çözülmez acil. 3d biraz farazi açıkçası bs endemik orijinal daha iyi bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medness -- 17 Şubat 2022; 20:59:52 >
  • Untilireachmydreams U kullanıcısına yanıt

Eyüpb 3d çözerken zaten farklı yol sınavda çıkmaz diyor genelde kırmızılar absürt baya genelde çözemiyordum son 3ü ama geliştirdi yine de

• Sağ olun hocamlar. Ben yine de çözeceğim zaten geometrik iyi sayılır ve yeni nesilden çok eski nesilin zor sorularında sıkıntı yaşıyordum o yüzden geliştireceğini düşünüyorum. Bu kadar zor olduğunu öğrenmem iyi oldu çözerken moral bozmam en azından.
  • bazı denemeleri çok zor orijinalden de zor. bazen orta denk geliyor ama %40 í falandır

• Almayın bunu geometriden soğuttu. Soruların zorluğu ayrı, küçük olması ve çözecek alan olmaması ayrı kanser ediyor.

• ayt mat geo çalışmayı özlemişim
    sırf bunun için bile yeniden hazırlanasım var
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.