Şimdi Ara

TYT yetişmiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
17.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende yarın çözücem bakalım . Umarım yetişir hocam buraya editlerim ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLordMan

Çalışana bişi olmaz. Az çalışan veya çalışmayanlar ağlasın . Sınav zor olsun.

aha da katılıyorum. gereksiz duyar kasmaya gerek yok. çalışan, bol pratik yapan insan her türlü yapar. oldu bir de 100-120 dakika olsaydı hey allahım ya
  • Bizde dershanede olduk, türkçe hızlı bitsin çabuk mata geçeyim süre yetişmez kafasında türkçeyi 35 dakikada falan bitirdim ama paragrafların çoğu yanlış çıktı. 33-34 yaparken 27 net geldi. Matematikte de çok basit hatalar yaptım ve dönüp bakamadım boş sorularıma, süre bitti çünkü.

Soruya gelirsek, bu sorunu aşacak aşamaya gelmemiz nisan-mayıs aylarını bile bulabilir, ygs de çok nadir kişi 90 dakikada türkçe ve matematiği bitiriyordu ve sıyrılıyordu zaten.
    Çok deneme çözmeyle aşılabilir gibi duruyor, ama şu vakitlerde denemelere fazla yoğunlaşmak mantıklı gelmiyor bana çünkü konu eksiklerim var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanıncipsi -- 6 Kasım 2017; 18:43:54 >
  • Denemeden denemeye değişiyor bu durum.Genelde türkçeyi 35 dakikada bitiriyorum ama mesela matematikte apotemiyi 55 dakikada çözmeye çalışınca 6-7 tane soruyu göremiyorsun.
  • hemoglobinz kullanıcısına yanıt
    2000 Liler kendilerini çok çabuk belli ediyor.Sınav psikolojisi çok ayrı bir durum.Normal denemelerde bana yakın net çıkartıp gerçek ygs de eli ayağı dolanınca 150k yapan arkadaşım var benim.
  • Sık sık deneme çözerek hızlanırsın. Az deneme çözenler sınavı yetiştiremez ve elenir

• quote:

Orijinalden alıntı: ODTÜ Bilgisayar

2000 Liler kendilerini çok çabuk belli ediyor.Sınav psikolojisi çok ayrı bir durum.Normal denemelerde bana yakın net çıkartıp gerçek ygs de eli ayağı dolanınca 150k yapan arkadaşım var benim.

bana ikipinli diyorsan göbeğimi hoplata hoplata güldüm, 97liyim
    3 Sene sınava girmek size hiç bir şey kazandırmamış o zaman
  • quote:

3 Sene sınava girmek size hiç bir şey kazandırmamış o zaman

bu forumda tekrar hazırlanan çok 96-97 doğumlu var hafife alma bence gruplar bile kuruldu ;) ayrıca benim neden çalışıp çalışamadığımı, nerede okuduğumu, neden tekrar hazırlandığımı sen bilemezsin işine bak
    bu arada hiçbir şey* diye yazılır. daha yazım kurallarını bilmiyorsun benim 3 yılımı sorguluyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hemoglobinz -- 6 Kasım 2017; 19:32:59 >
  • Arkadaslar stres yapmaniza gerek yok 35 dk turkce 50 - 55 dk matematik rahatlikla cozuluyor ben sinava girdigimde 30-35 arasi turkce surmustu bi anlik saate bakmistim mat 55dk surdu sosyal 30 fen 30 total 140 di , son dakikalarim osym sekerleriyle gecti

• Turkce 45 dkda bitiyor da matematik mumkun degil 45dkda bitirmek

• Derece hedefleyenler kendinizi bu yorumlarla bozmayin suan icin ygs de t.m.f de +90-100 iyidir tyt galiba tm oldu 30 35 iyidir sinava kadar daha da iyi olacaksiniz

• NEYMAR-JR kullanıcısına yanıt
    Derece için ygsde 90 100 nasil iyi hocam en az 125 falan olması lazım benim YGS netlerim 130 131 falandi ben dereceye mı gircem o zaman kesin şimdi benden iyi yapan binlerce insan vardır

Dil bilgisindeki bazı kuralları unutmam bir durum hakkında fikir yürütemeyeceğim anlamına gelmez.Aynı şekilde yazım kurallarını bilmediğim anlamına da gelmez.Ayrıca sizin de yazım kurallarına pek dikkat ettiğiniz söylenemez.Burada yukarıdaki saydıklarınızla ilgili bir cümle sarf etmedim belli başlı kompleksleriniz var anlaşılan ki böle alıngan davranıyorsunuz.3 Sene sınava girmişsiniz ama hala çalışan her türlü tyt'yi yapar modundasınız.O işler öyle olmuyor işte sizin böyle demeniz çalışıp da yapamayanlara hakarettir.Bir de bu argo üslubu bir kenara bırakıp daha efendi bir şekilde yazarsanız belki kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz.İyi çalışmalar diliyorum size :)
  • Candarr77 kullanıcısına yanıt
    Sosyalsiz sosyal artik yok

• Candarr77 kullanıcısına yanıt
    2016 da bu donemlerde 80 net yapan arkadasim martta 140-150 net yapiyordu onemli olan sureklilik calisin

• quote:

Dil bilgisindeki bazı kuralları unutmam bir durum hakkında fikir yürütemeyeceğim anlamına gelmez.Aynı şekilde yazım kurallarını bilmediğim anlamına da gelmez.Ayrıca sizin de yazım kurallarına pek dikkat ettiğiniz söylenemez.Burada yukarıdaki saydıklarınızla ilgili bir cümle sarf etmedim belli başlı kompleksleriniz var anlaşılan ki böle alıngan davranıyorsunuz.3 Sene sınava girmişsiniz ama hala çalışan her türlü tyt'yi yapar modundasınız.O işler öyle olmuyor işte sizin böyle demeniz çalışıp da yapamayanlara hakarettir.Bir de bu argo üslubu bir kenara bırakıp daha efendi bir şekilde yazarsanız belki kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz.İyi çalışmalar diliyorum size :)

sakin, efendi algısı yaratmak güzel taktik ama ne gerek var buna? ben de sana insan gibi yazdım argo denecek hiçbir şey görmüyorum
    alınganlık söz konusu bile olamaz. yaşı kast ettiysen ona hiçbir zaman takılmam, sonuç önemli benim için.sene kaybı olmayıp iş bulamamak daha kötü bir durum.ayrıca sene kaybı olmayana madalya falan takıyorlar da benim mi haberim yok?
    yazım kurallarını soyluyorsan pcdeyim otomatik olarak büyük küçük harf yapmıyor.
    ben yine de düşüncemin doğru olduğunu savunuyorum.heyecana yenik düşenler yok demiyorum farkındaysan. bu herkesin başına gelebilir.ama gayet sakin kalıp başaranlar da var değil mi?:)
    neyse herkesin düşüncesi kendine doğru.konuyu gereksiz meşgul etmeye gerek yok. iyi çalışmalar

• quote:

Orijinalden alıntı: NEYMAR-JR

Arkadaslar stres yapmaniza gerek yok 35 dk turkce 50 - 55 dk matematik rahatlikla cozuluyor ben sinava girdigimde 30-35 arasi turkce surmustu bi anlik saate bakmistim mat 55dk surdu sosyal 30 fen 30 total 140 di , son dakikalarim osym sekerleriyle gecti

Sonuç 200k

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deneme çözmeye kararsızım daha çok zaman var gibi geliyor.

Ve 7-8 ay var sakin olun çalışan yetiştirir her türlü.
  • Süre cidden sıkıntı. Sınavda hatasız yapacağım dersem süreyi yetistiremeyebiliyorum. Süresi yetsinde hızlı yapsam desem çok hata yapıyorum, en basit soruda bile. Şöyle bir şey deneyeceğim, parça parça bölüp yapacağım sınavı böylece hem kafam bulanmamış olacak hem de daha rahat yetiştirilebilir. Parçalamayıda 10 türkçe 10 matematik, 10 türkçe problemler dışında kalan matematik ve geometri, kalan türkçe ve en sonda problemler. İsteyen kendine uyduğu şekilde varyasyonlarını deneyebilir.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.