Şimdi Ara

TYT yetişmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
17.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TYT yetişmiyor. Yetiştireceğim diye basit sorularda da bir sürü hata yaptım. Türkçe 31.75 (Normalde 35 yaparım), Matematik 20.25 Net (Sadece problemleri ve basit işlem sorularını çözebildim. Sürem bitti. Geometriden 2 soru bakabildim. Normalde 28+ yapıyorum.)

Deneme : Bilgi Sarmal TYT-1

Bu sorunu nasıl aşacağız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam soru bakımından iyice doyur kendini işlem hızını artır sonra paragraf kitabı da çöz ama kitap da oku. Ben de bu şekilde yapacağım yani. İyi yol olarak bulduğum bu. Yoksa matematikte bir sürü boş kalıyor süre bitince. Hocam bir de şunu diyeyim mesela problem kazık gelirse cebir sorularını ve geometriyi yaparak da kurtarabilirsin. O yüzden geoya da asıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeteMitchell01

Hocam soru bakımından iyice doyur kendini işlem hızını artır sonra paragraf kitabı da çöz ama kitap da oku. Ben de bu şekilde yapacağım yani. İyi yol olarak bulduğum bu. Yoksa matematikte bir sürü boş kalıyor süre bitince. Hocam bir de şunu diyeyim mesela problem kazık gelirse cebir sorularını ve geometriyi yaparak da kurtarabilirsin. O yüzden geoya da asıl

Karekök YGS'yi çözmek farz oldu. Boş kısımlarını çözeyim. Geometri için çalışıyorum hocam. Çok iyi değilim ama uğraşıyorum işte.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zor kaynaklardan çalışmak lazım hocam
  • Hiç tyt çözmedim. Çözmek istemiyorum korkuyorumm :((

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden hocam ne güzel işte eleyici oluyo. Keşke sınavıda zor yapsalar.
  • Test ettim bugün yetişmiyor gerçekten hele geometri biraz zorsa ecel terleri dökülüyo son 10 dakika

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 5555SabriReiz5555 kullanıcısına yanıt
    ohhhhhh ne güzel. İnşallah tir tir titreriz.
  • TheLordMan kullanıcısına yanıt
    "Elenecek olanın" kendimiz olmayacağı ne malum?
    Ne özgüvenlisiniz ya

• Çalışana bişi olmaz. Az çalışan veya çalışmayanlar ağlasın . Sınav zor olsun.
  • TheLordMan kullanıcısına yanıt
    Hı iyi tamam söyleyim zor yapsınlar

• Tyt çözmeye ilk başladığımda moralim bozuluyordu, karşıma 40'lık türkçe denemesini ya da sadece matematiği aldığımda netler istediğime yakın olduğundan çok dert etmiyordum ama ikisini birden 90dk da yapmaya çalışmak ayrı bir dünyaymış gerçekten :D

1 hafta sonra yavaş yavaş düzelmeye başladı, her günün sabahına 1 tane tyt çözmeye çalışın derim,
    ben fem'in eski 11'li ygs denemelerini kesip tyt haline getirmiştim, onlar bitiyor,

İlk netlerim Tr-28,25 Mat-30 du son denemede Tr-34'e Mat-35 e çıktı yavaş yavaş daha da düzelir diye umuyorum,

bunu yazma sebebim denemelere başlamaya cesaret bulamayan, bölüm denemeleriyle yetinen ya da deneme yapıp düşük gelince yapmayı kesenlere bu durumun normal olduğunu göstermek, herkes kendisini abartılı anlatıyor takılmayın derim :D
    Yavaş yavaş hem verilen zamana hem de soru tiplerine zihnen uyum sağlarsınız, netlerinize de yansır bu,
    beni rahatsız eden tek durum bu sistemin de değişecek olması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F9092F00C -- 6 Kasım 2017; 16:31:0 >

• aynı şekilde katılıyorum

• Zamanla hızlanırsınız benimde kodlamasız 90dk ucu ucuna yetiyor kodlamaya 3-4dk gitse benimde yetmiyor yani şuanlık
  • Süre isi pratikle alakali bir durum,tytde yapabilecegin sorulari sinav esnasinda hic goremeden sürenin bittigini düşün.Bosu bosuna yanmis olacaksin.

Kolay denemeler bile nerdeyse ucu ucuna yetisiyor,33kdan birakmis biri olarak soyluyorum ki gectigimiz yillarda ilk 3k harici kimse tr mati 90 dakikada yetistiremiyordu zaten.Kabul etmeliyiz ki Osym cok dengesiz sureler verdi,tyt icin az yks icin cok sure verdi.Ama sistem bu yani artik,mecbur gelistirecegiz.

• Hocam tyt de sosyal yok değil mi?

• Yok o nerden cikti ki?

• Bu aralar gündemi tkip etmiyorum da sen biliyosundur diye sordum

• Hocam kapakta TYT yazmasının dışında ygs türkçe matematik içeriğinden farklı bi olayı var mı denemenin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pixel.

Hocam kapakta TYT yazmasının dışında ygs türkçe matematik içeriğinden farklı bi olayı var mı denemenin?

Yok
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.