Şimdi Ara

TYT'Yİ NASIL BU KADAR HIZLI ÇÖZÜYORLAR? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
4
Favori
10.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: jsy418

Türkçe 35’i geçmiyor asla. Genelde 30’un altında bitiriyorum. Fen-sosyal ikisi birlikte denemenin düzeyine göre 15-25 dakika arası vaktimi alıyor. Matematik 50-60 dakikada bitiriyorum. Kalanında da optiği kontrol edip şüphede kaldığım sorulara göz gezdiriyorum ya da dikkat hatam var mı diye tekrar çözüyorum bazı soruları
    30 dakikada turkce mi cozmek? Gözlerinize hayran kaldim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jsy418 kullanıcısına yanıt
    Turkcede dil bilgim sifir ne onerirsin?

• Benim türkçe 25 dakikada bitiyor ama mat 65 dakikanın altına düşmedi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 35 dk tr 45dk mat 10sos 10fen 100dk yaptı 35 dkda kontrol bunu yapabilenler vardır mutlaka şaşırmamak lazım

• Çap’ı yetiştirememen normal. Aşırı zor bir sınavdı.

• victorious195 V kullanıcısına yanıt
    40dkyi geçmemesi gerekiyor. Sınav kolay ise 35dk.

• Millet moral bozmaya yer ariyor. Burdakileri okuyup 25-30 dkde turkce cozemiyorum diye stres olmayin. 30 dkde cozup fulleyene saygim sonsuz ama herkes boyle olacak diye bir sey yok, boyle olan da cok az. Seri denemelere gecince hizlanirsiniz bu aylarda eksikleri tamamlamaya bakin derim.

(40-50 dkde cozup 35+ yapanspor)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nYselmech kullanıcısına yanıt
    Konu anlatımı hiç bilmiyorum ama Limit'in dil bilgisi soruları güzel. Daha kolay bir kaynak istiyorsan Birey B kullanabilirsin. Sözcükte yapı ve sözcük türlerini bilen bir kişi dilbilgisinin %90'ını halletmiştir bence. Geri kalanlar hem daha kolay hem de görece daha az önemli konular-cümlenin ögelerini bunlardan ayrı tutmak istiyorum- zaten.
  • crystal_ship kullanıcısına yanıt
    Hocam çap zordu da ben 22 civarı işaretleyebildim, normal yeni nesil eski nesil soruların karışık olduğu denemelerde de 27-28 net çıkartıyorum süren yetmiyor, eve gidip sınavı incelediğimde tabii ki 30 üstü çözüyorum fakat bunu sınav anında yapmak önemli. Sınav anında diğer arkadaşların da dediği gibi rahat çözüyorum biraz sanırım ondan da kaynaklanıyor.

• Kardeşim ben de tyt yi 70 75 dakikada çözüyordum gerçek sınavda ucu ucuna yetişti yani 30 40 dk arttıramıyorsan geçmiş olsun ağlarsın burada sınavım yetişmedi diye
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.