Şimdi Ara

U dönüşü yapan araca yandan çarpma (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
8.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    O çakalım dediği gibi siz suçluysanız kendi arabasını neden kendi yaptırıyor suçun kendinde olduğunu biliyor çünkü eğer kendi haklı olsa zaten çoktan tutanak tutardı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen kamera görüntüsünün olduğu dükkandan ayrılmaz. O görüntüler silinebiir.:) sistem arızası filan olur...

Görüntü yoksa hiç peşine düşme. İfade ile çözülmez bu işler.
  • Sen suclusun, kim bilir hop o serit hop bu serit yapiyomussundur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç sürücüsü neden önce sağ yapıp sonra sola hareketleniyor. Tır mı döndürüyor gerzek. Otomobil bu. Dar alanda da döner. Olay anlattığınız gibi ise, sinyal de vermemiş ise, suçlu sürücü.
  • Kamera görüntülerini al işine yarar. Ama gece tutanak tutmaman yanlış.

• Tutanak tutmamış/kolluk çağırmamışsınız. İş işten geçmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NDT Man

Gece yaptık kazayı, olayın sıcaklığıyla kendimde bişey olmadığını görünce sonra motora felan baktım bişey yok gibiydi. Tutanak tutmadik. Ama motorun ön maşa yamulmuş sürtüyor şimdi.

Adamın avukatı aradı arkadan soldan vurduğun için yönetmeliğe göre sen suçlusun felan dedi motorun masrafını vermek istemedi çarpan eleman. Avukat istersen gel tutanak tutalım felan dedi arkadan vurduğun için sen zararli çıkarsın arabanın kapısı felan değişti dedi. Kısacası 300-500 liranin peşine düşme sen zararli çıkarsın gibisinden konuştu.

Etrafta kamera vardı sanırım ama suçu benim üzerime atacaklar uğraş dur. Sen hızlıydın felan diyor, bende sen sinyal vermeden bi sağ bi sol yapiyorsun diyorum.

Karar veremedim.
    ya arkadaş bir tutanak tutmak neden bu kadar zor gelir anlamam? fotoğraf var mı kaza anından? fotoğraf çekseydin bari.

• Kaza yerini kamerası gören bi market vardı ama kamera kayıt yapmıyormuş elim boş döndüm.

Kendi cebimden yaptırcam artık.

• Bizede ders oldu, kaza anında anlaşsanızda hatalı da hatasız da olsanız tutanak tutmakta fayda var.

Motorda başta bişey yok sandım ama sonradan çıktı, zarar bize oldu.

• tutanak tutun. yok derlerse engelle gitsin. paşa paşa gelecekler.
  • KAza anında fotoğrafları çekseydiniz. Tutanak sonradan da tutulur önemli olan öncelikle kaza sonrası aracı oynatmadan farklı açılardan fotoğraf çekmek.

• tutanak tutmamışsınız geçmiş olsun

• Kardeşim yüzde yüz sen hakli çıkarsın versin mahkemeye kamera kayıtları incelensin olay yerine keske polis cagirsaydiniz

• NDT Man kullanıcısına yanıt

Bizim apartman bahçemizden bisikletimiz çalındı. 6 tane esnafa gittim elim boş döndüm. Kamera bozuk ya da kayıt yapmıyor yalanını söylediler. Bu ülkede başına bir şey gelse kimse kamera kaydını vermez

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.