abi dün arkadaşlarla yolda gidiyoz... yanlışlıkla elim kızın g.. ne çarptıı ... abi kızlarda 6 kişi ha ... abi kızlar bi girdi bize varya yolun ortasında dayak yedik haa bütün millet bizi izliyodu haa kızın biride kafama çantasını geçirdi hala acıyoo hala geçmedi siz olsanız bu durumda naparsınız ??
tacawüz kaçınılmazsa zewk alacan onlar wurdukça ohh çok hoşuma gitti ,ahh falan yapcaktın yanlış yapmışın sen
quote:Orjinalden alıntı: madroxsage_1905 ya abi gerçekten yanlışlıkla çarptı... Bi daha çarpsın. Aynı dayağı bi daha yemeye razısın. Di mi? Sen var ya seeeenn!
quote:Orjinalden alıntı: madroxsage_1905 ya abi gerçekten yanlışlıkla çarptı... zaten yanlışlıkla çarpmasa carpacagı yokmuş
senin el de çarpcağı yeri biliyomuş hanio kadar uzuv varken sen git oraya çarp.yoksa çok büyüktü pop.suda sen çarpmazsan omu çarpçaktı.
zeus abi öle dalmışım yolda gidiyorum fark etmedim kızları tam elime kaldırıp arkadaşa şakayla tokat atıcamtım kiii o onda ... gerisi malumm
quote:zeus abi öle dalmışım yolda gidiyorum fark etmedim kızları tam elime kaldırıp arkadaşa şakayla tokat atıcamtım kiii o onda ... gerisi malumm tabi canım kesin öyledirarkadaşlar karıştı deseneolsun oda yabancı sayılmaz hani ha