Şimdi Ara

U.S.Robotics Wireless MAXg 9108A için anten

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar U.S.Robotics Wireless MAXg Adsl Gateway modemim var, modeli 9108A. Ben bunun wireless sinyalini arttırmak için antenini değiştirmek istiyorum, buna hangi anteni almalıyım ve nereden alabilirim. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi consolemaster -- 19 Ağustos 2008; 4:33:31 >

• Arkadaşlar 1 saat sonra kadıköye gidip alıcam anteni yok mu bu model için anten tavsiyesi olan , kafama göre birşey alıp , uymayacağından korkuyorum.
  • Kendi kafamıza göre iş yapınca olmuyor işte, şuanki antenim usr ile gelen 2dblik anten. ps3'üm sinyali %70 goruyor. Gittim kadıkoyden s-link marka 9DBI aldım , taktım %50 lere düştü , pehh.

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=22134

bu ürün nasıl arkadaşlar?

Bu arada anten takmak istememin sebebi şu, modem kendi odamda kurulu, ps3 salonda ve aramızda sadece bir duvar var ona rağmen sinyali %60-70 arası görüyor hep , bunu yükseltmek istiyorum.

Bu yukardaki linkteki ürün bunu sağlar mı? Outdoor demiş ama?

Bir de usr'ın 5dbi bu ürünü var;
    http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=21635

benimkisi şuan 2dbi antenle ps3 sinyali %60-70 arası görüyorken bunu taksam bir fark eder mi?

teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi consolemaster -- 19 Ağustos 2008; 19:34:10 >

• aynı modem ve aynı sorun bende de var. Çok zayıf kalıyo orjinal anteni
  • Yarım silindir şeklinde iç yüzeyi alüminyum folyo kaplı bir kutu ayarla. Bunu antenin duvara bakan arka kısmına yerleştir. Biraz iteklemiş olursun.
    %60 sinyal sörf için yeterlidir neden yüksetlmek isitiyorsun?
  • alt kata hiç gitmiyodu şimdi usr 5dbi lik bi anten aldım sorun çözüldü...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.