modem i kullanıyorum süper bişey.... hiç sorun yaşamadım .... Kaliteli gerçekten ... fakat laptop la arasında dosya paylaşımı, multiplayer oyun falan oynamak istiyorum..... mp3 atmak için falan bağlantı kurmam gerekli..... Usb adapter ı kurdum fakat bir türlü shared docs. klasörünü bulamadım ... daha doğrusu laptop u göremiyorum ... normal wireless dan laptop üzerinden internet falan sağlayabiliyorum ... eğer bağlantıyı ayrıntılı şekilde anlatırsanız tam süper olacak :D ..... şimdiden teşekkürler... inş bilen birisi vardır....
bu arada modem usr 9110
memnun musun modeminden?
Ben de yaklaşık 2 ay önce bu modemden bir hevesle aldım. US Robotics iyidir dedim, ne de olsa eski zamanlarda dahili modemini kullanırdım ve çok memnundum. Ama bu modemden hiç memnun değilim. Notebook'tan wireless bağlanmaya çalışıyorum ama bağlantı hızı ve performansı yerlerde sürünüyor. Şimdi modeme de suç bulmayayım, belki ben ayarlarında ya da başka bişide yanlış yapıyorumdur. 5 metreden bile fazla olmayan bir mesafede 54 Mbps bağlanıyor ve bağlantı sinyal gücü düşükten bir kademe yukarı çıkmadı. Başka bir odada duran desktop bilgisayarımdan bu modemin usb adaptörü ile de hiç bağlanamıyorum bile.
Bu normal midir bir yol gösteren fikir veren olur mu acaba?
Teşekkür ederim...
önce her iki bilgisaydada ağ bağlantılarıma girip ev veya küçükişyeri ağı kur yazıyor onu yapman lazım..zaten ilk bilgisayrda yaptığında disket oluştarıyyimi diye sorcak sonlara doğru o disketi oluşturcan diğer bilgisarda disketi çalıştırcan iki bilgisayarıda resetlicen ...........
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme