Şimdi Ara

U ve M işlemciler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    evetde napalım düşük fiyata paso onlar var?
  • İlla M işlemci alıcam diyosan Victor G451 alablirsin 2000 civarı bir fıyatı var ama senin yerinde olsam laptop almazdım 2000 lira laptop la alacağın performans %75 ise masaüstünde %250 performans alırsın
  • Benim bildigim u ultrabook 2 ceklirdek oluyor m 4 cekirdek multicore oluyor oyun icin m yada hq alinmasini tavsiye ederim 4000 tl civarindan asagisi oyun icin uygun degil ekran kartlari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eek03 -- 17 Nisan 2015; 20:52:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • drogba_asus D kullanıcısına yanıt
    Evet piyasada revaçta şu an. Oynanılmaz demiyorum tabii, ben de U serisi kullanıyorum. Ama tercih etme şansınız varsa U tercih etmeyin diyorum sadece.
  • 3230mli samsung laptop var, fanda bi sıkıntı vardı dönmüyordu, ızgaradaki ısıdan farkettim baktım 102 derece , servise verdim temizlettim falan sıkıntı yok, ve bu fan durma olayını bluestacks adlı programda yaşadım, evet biliyorum kulağa garip geliyor ama laptopunuza kesinlikle bluestacks kurmayın
  • u ultrabook işlemcisi m mobile notebook işlemcileri
    ama notebooklara u işlemci koyuyor firmalar onlarda fiyat düşsün diye herhalde..

• Cevap için baya bir geç kalmışız ancak ben yine de paylaşıyım, aynı soru aklında olan diğer arkadaşlara faydası olsun..

Sıralama H>M>U şeklinde.. H serisi ile U serisini karşılaştırmak at ile eşeği kıyaslamaya benziyor. Diğer yandan H ile M serileri arasında pek fark yok..

şurdan daha net bilgi sahibi olabilirsiniz..

http://ark.intel.com/tr/compare/76308,76348,75027
  • ssolar kullanıcısına yanıt
    yani almayalımmı sence cok agır oyunlar oynamacagım ama forest war thunder cs go bf3 vs
  • quote:

Orijinalden alıntı: drogba_asus

yani almayalımmı sence cok agır oyunlar oynamacagım ama forest war thunder cs go bf3 vs

Bende Lenovo Z50-70 aldım i5 4210U var Bf3 Highda rahat oynatıyo. Ayrıca COD serisini orta-high ayarlarda bitirdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fincankahvemm

quote:

Bende Lenovo Z50-70 aldım i5 4210U var Bf3 Highda rahat oynatıyo. Ayrıca COD serisini orta-high ayarlarda bitirdim.

anladim ekrna karti neydi onun

• Dostum u işlemciler ultrabooklarda veya notebooklarda kullanılıyor yani maksat şarjın fazla gitmesini sağlamak e bu yüzdende m ye göre performansı biraz düşük ancak m işlemciler ise notebooklar için yapıldığı için u yz göre birazdaha performans veriyor .Kısacası ben oyun için M iş için U yu tercih ediyorum ...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fincankahvemm

quote:

anladim ekrna karti neydi onun

GT840M
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.