wireless internete baglanmak istiyorsan, oyun program ıvır zıvır atıp oyalanmak istiyorsan N80.yalnız attıgın her oyun program zaten cok yavas olan telefonu iyice yavaslatır.symbian malum kagnı gibi bir işletim sistemidir javaya gore.kamerası o kadar iyi degildir u600e gore.videolarda karelenme oluyor ve gurultulu cekiyor.foto kalitesi de cokiyi degildir.devasa ve kaba boyutları da cabası.
guzel foto ve video ceken,muzik dinleyebilecegin, işlevsel,nispeten hızlı,şık karizmatic ince telefon istiyorsan ise U600 almalısın.
tasarım bir telefonda cok onemlidir.o telefonu sevmemizi ya da sevmememizi dahi saglayabilir.
n80 alma bence kızağı çok kötü şarjı az gidiyor pişman olursun.
arkadaşlar U600ü aldım.haftasonunu bekleyemedim ve bugün aldım.telefon cidden güzel.sesi falan da gayet yeterli bence.kulaklık takınca süper.kalitesi de iyi sesi de.dokunmatik tuşlar sorun olur demişlerdi ama 40 yıldır dokunmatik tuş kullanıyormuşum gibi kullanıyorum şu anda telefonu.şimdi internetten java oyun indirip yüklemeye çalışacağım.gelişmeleri size bildiririm
u 600 cok karizma telefon
evet.karizma ve kaliteli bir telefon.şimdilik hiçbir sorunum yok.neredeyse 10 saattir elimden düşürmüyorum (aldığımda batarya doluydu).video-resim çekiyorum,son ses mp3 dinliyorum,radyo dinliyorum,özelliklerini öğrenmek için bol bol kurcalıyorum ama şarj hala 2/3'de.tabi daha hiç şarj etmedim telefonu.o yüzden şarjı hakkında yorum yapmak yanlış olur.ancak şimdilik beklediğimden de iyi bir telefon diyebilirim.gerçekten süper.6600 dan sonra bunu alınca,elimden düşürecekmişim gibi geliyor :) tek sorunum bu.ama ona da alıştım sayılır.ayrıca bu telefon çok daha ince olduğu için sıksam kırılacakmış gibi bir his var içimde :)
ama tabii bunlar telefonun sorunları değil.benim sorunlarım alışırım 1-2 güne kadar.ben en çok dokunmatik tuşlara alışamam diye çekiniyordum ama normal tuşlardan hiçbir farkı yok bence.sadece elini üstüne koysan bile işleme geçiyor tuşlar.ama adı üstünde, 'dokunmatik tuş'
ayrıca tuşların dokunmatik olmasının arama ile bir ilgisini de göremedim.bazı forumlarda dokunmatik tuşlar yüzünden telefonun kendi kendine aradığı ya da arama sırasında görüşmenin yarıda kesildiği falan yazılmıştı.ama onlar da gerçeği yansıtmıyor.bir kere arama sırasında dokunmatik tuşlar kilitleniyor.kilidi açma tuşuna basmadığın sürece de arama sırasında o tuşların işleme geçmesi imkansız.bekleme modundayken eliniz değerse,çağrı listesine geçiyor.bir kere daha değerse de arama yapıyor.bu doğru.ama kızağı ne için yapmışlar? telefonla işin bitince kızağı kapatırsanız,hiçbir problem yaşamazsınız.çünkü kızak kapalıyken hiçbir tuş işlemiyor.
şimdilik benim görüşlerim bunlar.kamerası cidden çok süper.ben özelliklerini öğrendikçe anlatırım yine size burda. sonuçta benim samsungla bir anlaşmam yok o yüzden gerçekleri + ve - leriyle yazacağım burada
hayırlı olsun arkadasım gule gule kullan.bence guzel bir secim.
birkac arkadasımda var ve gayet memnunlar.yalnız kızak mekanizması zamanla gevseyebiliyormuş dikkatli olmakta fayda var.
dokunmatik tuslara alısırsın diye dusunuyorum.insan nelere alısmıyor ki
Sx1 mi kaldı yahuu
quote:
Orjinalden alıntı: colourofthelife
hayırlı olsun arkadasım gule gule kullan.bence guzel bir secim.
birkac arkadasımda var ve gayet memnunlar.yalnız kızak mekanizması zamanla gevseyebiliyormuş dikkatli olmakta fayda var.
dokunmatik tuslara alısırsın diye dusunuyorum.insan nelere alısmıyor ki
teşekkürler.daha iyisi sizlerin olsun
telefon çok güzel.dün akşam şarj bitmediği halde 1de şarja taktım,sabah saat 10da şarjdan aldım ve bütün gün oynadım.yine video-resim çekimi yaptım,oyun oynadım,müzk dinledim ve gösterge hala full.inşallah hep böyle devam eder...
millet,bugün telefonumla ilk sorunumu yaşadım.oyun yükleme meselesi çok karışık ya.uyumlu dedikleri oyunları indirdim,telefona dedikleri gibi attım ama yüklemeyi yapamadım.belki ben bişeyleri yanlış yaptım,belki tel sorunlu,belki de oyun bozuk.şimdi bunu araştırıyorum ve cevabını bulur bulmaz buraya yazacağım.herkese iyi akşamlar
bak işte sen beni dinlemedin sx1 almadın noldu hemen sorunlar başladı
quote:
Orjinalden alıntı: erkahn
bak işte sen beni dinlemedin sx1 almadın noldu hemen sorunlar başladı
ben bunu sorun olarak görmüyorum.oyun yükleyebilseydim iyi olurdu.arada sıkılınca falan oynardım.ama telefonu oyun için almadığımı başta söylemiştim.oyun için alsam,6600 bu konuda daha iyi ve hala elimde.artık oyun için onu kullanıcam
ayrıca ümidi kesmiş değilim.forum sitelerinden araştırıyorum vakit buldukça.U600ün oyunları piyasada olduğuna göre yüklemenin bir yolu da vardır.ama ben bilmiyorum.çünkü ilk defa bir samsung kullanıyorum ve kesinlikle pişman değilim.
FOREVER U600
N80
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme