Şimdi Ara

U600 mü N80 mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya millet bugün biraz daha arştırma yaptım ve bir telefoncuya gittim.adama u600ü sordum ve nokianın da bu fiyata bu özelliklerde telefonu var mı dedim.o da bu fiyata n80 alabilirsin,çift kameralı dedi.şimdi kafam karıştı benim.adamın verdiği fiyatlara göre aralarında pek bir fark yok.ama şu kafama takılıyor:şimdi benim istediğim telefon biraz da estetik durmalı ve u600 bana göre bu konuda gayet başarılı.ve şimdi soruya geliyorum arkadaşlar: sizce neredeyse aynı fiyatta olan U600 mü almalıyım yoksa N80 mi?siz olsanız hangisini alırdınız?bundan önce N95 alma niyetindeydim ancak telefonu elime aldığımda askeri telsizlerden farksız geldi bana ve o telefondan bu yüzden vazgeçtim.şimdi N80 biraz daha estetik duruyor.sizce hangisini almalıyım?haftasonu birini alacağım.lütfen yardım edin!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguz_ank -- 6 Aralık 2007; 9:19:25 >

• bence u600 al çok karizma bi tel.
    u700 de 3g var ama sonuçta şu anda bir işe yaramıyor ayrıca fm radyo yok ve daha kalın
    d900 ü ise hiç düşünme bile şarj sorunundan dolayı
  • ok.teşekkürler yorum için.dikkat edeceğim.başka yorumu olan yok mu?yazdığım telefonların hiçbirini tanımıyorum.özelliklerini biliyorum ama internette yazanın dışında artı ve eksilerini bilmiyorum.kullanan arkadaşlar burada bu telefonları tanıtsınlar lütfen.
  • 3 telefonuda kullandım ve kesinlikle u600 almanı tavsiye ediyorum.
  • tşkler.evet arkadaşlar sorduğum herkes u600 diyor.hem şarjı daha uzun gidiyormuş hem de özellikleri ve dayanıklılığı biraz daha iyiymiş.sanırım son kararım u600 olacak.yorum yazan herkese tekrar teşekkürler
  • arkadaşlar,yaptığım araştırmalar sonucu U600 almaya karar verdim.1-2 hafta içinde alacağım telefonu.ve bana göre en büyük dezavantajı program yüklenememesi gibi.nokialarda olduğu gibi msn messenger falan gibi ek programlar yüklenemiyormuş bu telefona.bunun dışında da bir dezavantajı yok araştırdığım kadarıyla.genel olarak samsungların şarjının az gittiği ve ses vermediği gibi problemlerden bahsediliyor.bunlar da benim için önemli değil.

bunun dışında dezavantajı var mı? daha doğrusu şu anda kullandığım 6600 ı aratacak bir dezavantajı var mı?kullanan arkadaşlar buraya yazarlarsa çok memnun olurum.

ayrıca telefonu aldıktan sonra avantajlarını ve dezavantajlarını da buraya yazacağım.(tabii çok büyük bir eksiklik söyleyip de fikrimi değiştirmezsem)
  • hayırlısı olsun en doğru telefonu seçmişsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    k750i vs w700i
    18 yıl önce açıldı
    k790 mı w810 mu??
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • teşekkürler.şimdilik en doğru telefonmuş gibi görünüyor...aldıktan sonra bacacağız bakalım doğru mu değil mi
  • ya millet bugün biraz daha arştırma yaptım ve bir telefoncuya gittim.adama u600ü sordum ve nokianın da bu fiyata bu özelliklerde telefonu var mı dedim.o da bu fiyata n80 alabilirsin,çift kameralı dedi.şimdi kafam karıştı benim.adamın verdiği fiyatlara göre aralarında pek bir fark yok.ama şu kafama takılıyor:şimdi benim istediğim telefon biraz da estetik durmalı ve u600 bana göre bu konuda gayet başarılı.ve şimdi soruya geliyorum arkadaşlar: sizce neredeyse aynı fiyatta olan U600 mü almalıyım yoksa N80 mi?siz olsanız hangisini alırdınız?bundan önce N95 alma niyetindeydim ancak telefonu elime aldığımda askeri telsizlerden farksız geldi bana ve o telefondan bu yüzden vazgeçtim.şimdi N80 biraz daha estetik duruyor.sizce hangisini almalıyım?haftasonu birini alacağım.lütfen yardım edin!!!
  • Eğer şarj problemi sorun değilse kesinlikle Nokia N80 daha iyi bir seçim olur.
  • sanıyorum hergun gidip arasırtıyorsun telefoncuda

U600
  • quote:

Orjinalden alıntı: colourofthelife

sanıyorum hergun gidip arasırtıyorsun telefoncuda

U600

evet hemen hemen hergün araştırıyorum.hergün değişik bi telefoncuya gidiyorum

N80 i bugün gördüm ve fazla kalın olduğuna karar verdim. bizim ingilizce cep sözlüğünden daha kalın
    nemelazım cebi deler de düşürürüz sonra
    şaka bi yana,gerçekten n80 çok kaba geldi bana.yine tercih meselesidir tabi ama benim aradığım özelliklere göre U600 hala daha cazip gibi.tamam,n80in symbian özelliği falan var ama kalınlığı 2.6cm. 10.9 dururken 2.6yı tercih etmem herhalde.hem öyle çok fazla program-oyun falan yükleyen birisi değilim.n80in kamerası da 3.2 mp olsaydı,düşünebilirdim ama onunki 2mp.bu durumda kamera benim için önemli olduğuna göre sanırım 2 gün sonra U600ü alacağım

• guzel bir tercih.hayırlı olsun

dedigin gibi samsunglara tema oyun vs. yuklemek adeta iskencedir.onlarla isim olmaz diyorsan U600 cok klas karizmatik bir telefondur.kamerası da gayet iyidir.

gule gule kullan iyi gunlerde.
  • @ oguz_ank

Nokia N80'de 3 megapiksel kamera bulunuyor.
  • ama sorduğum telefoncu bana 2mp dedi :S:S:S

neyse yarın başka yerlere de sorarım.eğer cidden 3mp ise n80 de olabilir.ama dediğim gibi boyutlarının büyük olması düşündürüyor beni...
  • bu arada dün bir telefoncuya gittim,U600ün peşin fiyatına 515ytl dedi,12 taksit olursa da 627ytl dedi.bugün başka bir yere gittim,peşin 515ytl,taksitle de 550ytl dedi.ikisi de 2 yıl genpa garantiliymiş,cihazlar aynı,ikisi de sıfır,ama fiyatlar farklı.hatta kredi kartı bile aynı ama 2 dükkan arasındaki fark 77 ytl.bunu anlayamadım bir türlü :S:S:S
  • Telefoncular pek bilgi sahibi değildirler onun için çok inanmamak gerek. Telefon fiyatları mağazadan mağazaya göre değişebiliyor.

U600 çok iyi bir seçim olacaktır ancak dediğim gibi pil sorun değilse N80 tavsiye ederim.

U600 modelinin eksileri:

-Kısıtlı içerik yükleme imkanı
    -Kamerası rakiplerine göre bir adım geride kalıyor
    -Pil ömrü ortalama 2 gün

Nokia N80 modelinin artıları:

-Yüksek çözünürlüklü kaliteli ekran, 352x416 piksel
    -Symbian S60 OS v9.1 işletim sistemi
    -WLAN, Bluetooth v2.0, Kızılötesi, 3G, EDGE, GPRS, UPnP bağlantıları
    -Gelişmiş uygulamalar yükleyebilme imkanı
    -Kaliteli müzik çalar uygulaması

Nokia N80 modelinin eksileri:

-Pil sorunu (ortalama 1 gün)

Ancak 2.0mp kamera sizin işinizi görecekse Nokia E65 daha iyi bir seçim olacaktır.

• quote:

Orjinalden alıntı: Katze

Telefoncular pek bilgi sahibi değildirler onun için çok inanmamak gerek. Telefon fiyatları mağazadan mağazaya göre değişebiliyor.

U600 çok iyi bir seçim olacaktır ancak dediğim gibi pil sorun değilse N80 tavsiye ederim.

U600 modelinin eksileri:

-Kısıtlı içerik yükleme imkanı
    -Kamerası rakiplerine göre bir adım geride kalıyor
    -Pil ömrü ortalama 2 gün

Nokia N80 modelinin artıları:

-Yüksek çözünürlüklü kaliteli ekran, 352x416 piksel
    -Symbian S60 OS v9.1 işletim sistemi
    -WLAN, Bluetooth v2.0, Kızılötesi, 3G, EDGE, GPRS, UPnP bağlantıları
    -Gelişmiş uygulamalar yükleyebilme imkanı
    -Kaliteli müzik çalar uygulaması

Nokia N80 modelinin eksileri:

-Pil sorunu (ortalama 1 gün)

Ancak 2.0mp kamera sizin işinizi görecekse Nokia E65 daha iyi bir seçim olacaktır.

teşekkürler öneriniz için.şarj benim için problem değil.zaten u600ün şarjı da çok gitmiyor.ama n80in boyutları en büyük eksi benim için.ayrıca bana göre u600 daha estetik geliyor.ancak tabii ki özellik ve fonksiyonellik olarak (ve belki de dayanıklılık olarak) n80 daha üstün bir telefon ancak benim telefonla öyle program-oyun gibi işim olmuyor.benim için boyutlar ve hafifliği ön planda.cidden oyun-program-fonksiyonellik benim için önemli diyen biri için n80 kesinlikle daha avantajlı,ancak bana göre U600 hala 1 numara gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguz_ank -- 6 Aralık 2007; 21:05:11 >

• biraz daha kafan karışsın. :D teknosa da 12 taksit 499 ytl
    quote:

Orjinalden alıntı: oguz_ank

bu arada dün bir telefoncuya gittim,U600ün peşin fiyatına 515ytl dedi,12 taksit olursa da 627ytl dedi.bugün başka bir yere gittim,peşin 515ytl,taksitle de 550ytl dedi.ikisi de 2 yıl genpa garantiliymiş,cihazlar aynı,ikisi de sıfır,ama fiyatlar farklı.hatta kredi kartı bile aynı ama 2 dükkan arasındaki fark 77 ytl.bunu anlayamadım bir türlü :S:S:S
  • U700 al.. ben kullaniorum. simdiye kadar kullandigim en şık ve karizma telefon.. pişman olmazsın..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.