Şimdi Ara

U8800 Clockworkmod sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Şu an 17.02 tarihli tarihli official beta kurulu telefonda.
    dzo nun ICS sine yükseltmek istiyorum telefonu. Clockwork mod yükledim . Telefonu clokwork modda başlatınca Wipe Dalvik Cache ve backup kısmı görünmüyor. Ne yapmam lazım bir fikri olan varsa beni aydınlatabilirmi.
    teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egul -- 25 Şubat 2012; 17:20:47 >

• bilen bir arkadaş varsa yardımı çok makbule geçer
  • onları yapmadanda kurabilirsin ve davlik yeri advanend ne öyle biyer varya orda.
  • Cwmyi yükleyemediğinizi düşünüyorum ben. yüklediğiniz cwm nin versiyonu nedir acaba telefonu cwm ile açıp ekranda görüneni soruyorum.
    Ayrıca wipe dalvik cache advanced menüsü altında bulunuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasengan497 -- 25 Şubat 2012; 17:15:25 >
  • advanced bölümü de yok
    reboot system now
    apply update from sdcard
    wipe data/factory reset
    wipe cache partition
    touchscreeen firmware update

sadece bu bölümler var
  • hocam clockworkmodu marketten yükledim önce
    baktım dzo ICS yüklemek için başka sürüm önerilmiş
    önerilen sürümü yükledim recovery.img dosyasını değiştirerek
  • Cwm yüklenmemiş. doğru cwm versiyonunun recovery.img dosyasını indirin, telefonun ses açma-ses kısma-power tuşlarına aynı anda basılı tutun ve pembe ekranın gelmesini sağlayın. Daha sonra telefonu bilgisayara bağlayın. Bilgisayarımda bi yer çıkacak açın orayı içinde revovery.img var onun nyedeğini alın vr indirdiğiniz recovery.img yi oraya kopyalayın. İşlem tamam ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CMW Recovery Sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Magisk root gözükmüyor
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rasengan497

Cwm yüklenmemiş. doğru cwm versiyonunun recovery.img dosyasını indirin, telefonun ses açma-ses kısma-power tuşlarına aynı anda basılı tutun ve pembe ekranın gelmesini sağlayın. Daha sonra telefonu bilgisayara bağlayın. Bilgisayarımda bi yer çıkacak açın orayı içinde revovery.img var onun nyedeğini alın vr indirdiğiniz recovery.img yi oraya kopyalayın. İşlem tamam ;)

hocam recovery dosyasını yükledim ama farklı bir yöntemle attım telefona.
    çünkü pembe ekranda pcye bağlayınca dosyalar açılmıyor driver problemi yüzünden.
    android commander programı kullanarak değiştirdim recovery.img yi.
    --
    edit: şimdi farkettim program recovery.imgyi kopyalayamamış hata vermiş.
    pembe ekrandan yapamıyorum Driver yüzünden :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egul -- 25 Şubat 2012; 17:28:39 >

• android commander programını daha önce kullanmadım o yüzden bilmiyorum. Telefonunuz rootlu mu? Belki de program root istiyodur. Çünkü diğer yöntemlerde root gerekiyor.telefon açıkken telefonu bağladığınızda huawei mobility center gibi bişey çıkar içindeki dosyalarda driver vardır. Ya da hisuite programı da driverla beraber gelir.
  • quote:

Cwm yüklenmemiş. doğru cwm versiyonunun recovery.img dosyasını indirin, telefonun ses açma-ses kısma-power tuşlarına aynı anda basılı tutun ve pembe ekranın gelmesini sağlayın. Daha sonra telefonu bilgisayara bağlayın. Bilgisayarımda bi yer çıkacak açın orayı içinde revovery.img var onun nyedeğini alın vr indirdiğiniz recovery.img yi oraya kopyalayın. İşlem tamam ;)
    telefon rootlu
    bu fotodaki gibi görünüyo cwm
    http://www.dkszone.net/wp-content/uploads/2011/04/samsung_galaxy_s_clockworkmod_recovery_fail.jpg
    işin ilginç yani hi suite bağlanıyor problem yok. pembe ekranda dosyalar gelmiyor ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egul -- 25 Şubat 2012; 17:34:19 >

• Dediğim gibi cwm yüklenmemiş. Telefonu rootlayın, daha sonra root explorer kurun(markette yok apksını internetten bulabilirsiniz.) Root explorerı açın.superuser soru soracak izin verin. Sdcardı seçin.(tabi indirdiğiniz recovery.img yi sd carda attığınızı varsayıyorum.) Recovery.img yi basılı tutun copy deyin. Geri dönün. Cust_backup klasörünü açın. İçinde bi klasör daha olcak(adını unuttum :)) onu açın. Seçenek tuşunw basın ve paste deyin.(bunu yapmadan önce yukarda mount var r/w yazıyor. Onu r/o yapın. ) bu şekilde olması gerekşyor ama çok uzun iş tavsiyem pembe ekran ile yapmanız. Daha basit. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Dediğim gibi cwm yüklenmemiş. Telefonu rootlayın, daha sonra root explorer kurun(markette yok apksını internetten bulabilirsiniz.) Root explorerı açın.superuser soru soracak izin verin. Sdcardı seçin.(tabi indirdiğiniz recovery.img yi sd carda attığınızı varsayıyorum.) Recovery.img yi basılı tutun copy deyin. Geri dönün. Cust_backup klasörünü açın. İçinde bi klasör daha olcak(adını unuttum :)) onu açın. Seçenek tuşunw basın ve paste deyin.(bunu yapmadan önce yukarda mount var r/w yazıyor. Onu r/o yapın. ) bu şekilde olması gerekşyor ama çok uzun iş tavsiyem pembe ekran ile yapmanız. Daha basit. :)

sağolun hocam deneyeceğim
  • Önemli değil elimden geldiğince anlatmaya çalıştım. Evde internet kesik o yüzden telefondan anlatmaya çalıştım :) ana sayfada daha ayrıntılı anlatım vardır oralara da bi bak bence (baştaki konularda muhakkak vardır )
  • quote:

Dediğim gibi cwm yüklenmemiş. Telefonu rootlayın, daha sonra root explorer kurun(markette yok apksını internetten bulabilirsiniz.) Root explorerı açın.superuser soru soracak izin verin. Sdcardı seçin.(tabi indirdiğiniz recovery.img yi sd carda attığınızı varsayıyorum.) Recovery.img yi basılı tutun copy deyin. Geri dönün. Cust_backup klasörünü açın. İçinde bi klasör daha olcak(adını unuttum :)) onu açın. Seçenek tuşunw basın ve paste deyin.(bunu yapmadan önce yukarda mount var r/w yazıyor. Onu r/o yapın. ) bu şekilde olması gerekşyor ama çok uzun iş tavsiyem pembe ekran ile yapmanız. Daha basit. :)

hocam yaptım yine olmadı aynı ekran geliyor
    sanırım kernelle ilgili bi problem nette öyle yazmışlar.
    edit:
    hocam allah razı olsun 2. denemede oldu
    recovery.imgnin üstüne yazmıyodu. bende sildim öyle kopyalaadım oldu.
    çok sağolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egul -- 25 Şubat 2012; 17:58:31 >

• quote:

sağolun hocam,çok işime yaradı
  • Önemli değil arkadaşlar bu anlattıklarım zaten çoğu konuda geçiyor. Konu açmadan önce kısa bi araştırma yaparsanız sonuca daha çabuk ulaşırsınız benden söylemesi ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.