Şimdi Ara

u8800 sıvı teması onarım bedeli 180 TL !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepinize teşekkür ederim Sonuç hüsran princ ve diğer yontemler işe yaramadı Kvk ya verdım Sıvı teması dediler onarım bedeli 180 tl olarak belirtmişler. Bence bu soygun .Bu ücreti onaylamalı mıyım yoksa dışarıda bunu daha uyguna yaptırabilir miyim ? Bildiğiniz yerler varsa bilgi paylaşımı yapabilir misiniz ?

• önce dışarda dene alkol banyosu vs. ama sağlam bi servise. en son çare kvk
  • şaşırmadım ben 200 TL lik telefonun ekranı değişsin diye gönderdim 90 TL dediler ödemeyi geciktirdim bir daha göndermemi istediler gönderdim 90TL oldu 190TL :D
  • Öncelikle geçmiş olsun. Servis ücreti biraz pahalı gelmiş olabilir ama buna soygun denmesi doğru olmaz bence. Sonuçta yüksek ihtimalle telefonun anakartı değişecek ve anakart dediğimiz parça bir telefonun herşeyi. En pahalı parçası da odur haliyle. Siz yine şanslısınız imei sıfırlanması sorunu ile servise giden arkadaşlardan 300 küsür lira ücret istiyorlardı bildiğim kadarıyla.
    Tabi diğer yöntemleri de deneyebilirsiniz fakat eğer anakartın değişmesi gerekiyorsa bunu yetkili servisinde yaptırmanız gerekir. Anakart değişirse IMEI numarası da değişiyor çünkü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.