Şimdi Ara

Uber'e bir uyarı da İBB Başkanı'ndan geldi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Elimde yetki olsa ,taksi , servis gibi gibi plakalı araçlara "Sadece plaka sahibi kullanabilir" gibi bir düzenleme getirirdim .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    ozaman bütün mesleklerde lisans kaldırılsın mesela ben diploma olmadan eczacı açıp sadece ilaç satabileyim yada bir otobüs alıp herhangi bir otobüs hattına çökebileyim . sen önce o totonu büyüttüğün koltuktan kalk bir hava al

• degobar kullanıcısına yanıt
    Benim için sorun yok ama beğenenler çok olur ben nasılsa arabamla İstanbul'da yeteri kadar macera yaşıyorum, özellikle de uyuz trafik magandaları taksicilerle

• bende345 kullanıcısına yanıt
    Bu zaten var ama uygulayan ve uygulatan yok ne de olsa burası Türkiye

• Welcome to çomar republic
  • Size inat ubere bineceğm.desteğe bakarsan taksici değilde bilimadamları sanırsın.hale bak ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rekabet kurulu ne iş görüyor merak ediyorum. Hani rekabet? Hukuku baltalıyorlar. Yolcu taşımacılığını belli kalıplara sıkıştırıp gelişmesini engelliyorlar. Yıllardır nasıl böyle devam ettiğini de merak ediyorum. Gelen turist bu taksicilerin ne mal olduklarını bilmiyor mu? Gidip ne anlatıyorlar bu ülkenin taşımacılık sektörüyle ilgili. Çete mafya kirli kaba türünde sözcükler içeren cümlelerle tanımlıyorlar Türkiye'yi. İş talep edende biter sonuçta. İt ürür kervan yürür. Taksiye binmiyorum artık. Uber kullanıyorum. bir tane de taksici rast gelmiyor ki oracıkta suratını ezeyim. Öyle 10 kişi üstüme gelirlerse kaçarım elbette ama teke tekte acımamo küfür eden taksicinin kulağını kopartırım. Hepsi pislik sürüsü hiç acımayın. Binmeyin bindirmeyin.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.