Şimdi Ara

Uber için Türkiye’de yolun sonu! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
1
Favori
5.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu überin sonu olup olmaması önemli değil !

önemli şey !!! işini kaybeden binlerce insan, özel araçıyla para kazanmak için buna başvurdu
    ve başvurusunun sonuçunu beklerken bu haberle yıkılacak !

sonuç olarak bu işin yerel anlamda seçim ve sandık anlamıyla birilerinin hiçte istemeyeceği sonuçları ortaya çıkartacaktır.

über belki bu ülkeden para kazanamayacak !

aynı istanbulu kaybedenler gibi !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProjectMan -- 1 Haziran 2019; 12:49:10 >
  • "Uber, bugün dünyada 63 ülkede, 700’den fazla şehirde günde 15 milyon yolculuk yapılmasına imkan sağlayan global bir teknoloji platformu olmuştur."

Ulan Uber, 63 ülkede sözünü geçirmişsin bir tek Türkiye'de sözünü geçirememişsin. Küresel şirketleri hükümetlerden güçlü sanırdım. Yanılmışım. Zaten, Google'da ABD'de Cumhuriyetçilere boyun eğip, Huawei'e desteği kestim açıklaması yaptıktan sonra iyice anladım ki, küresel şirketler hala hükümetlerden güçlü değiller.

• Taksi plakaya 1.5 milyon tl versem ben de ubere dusman olurdum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zooteknist93 -- 1 Haziran 2019; 13:19:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ArıKovanınaDalanAyı kullanıcısına yanıt
    Sen bu kafayla plakani yakında duvara asarsin. Neymiş seve seve binecekmisiz elbet sizinde havaniz sönecek sabırsızlıkla bekliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkuazcı oluruz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • seçim yatırımı... hala taksicilere oynuyorlar...
  • Taksicilere puan verip eliyüzü düzgün kişilerle uber gibi bir sistem yapmak çok mu zor kardeşim. Uber gibi çakallara para vereceğime kendi adamımıza kazanç sağlatırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bugün bitaksi uygulamasından bindim taksiye adam beyefendi düzgün biriydi yapıştırdım 5* kimin ne olduğunu bilsin herkes

• Erdoğan taksicilere %15 zam sözü vermişti sanırım

Taksi plakaların milyon lira olduğu bir yerde taksicilerin Uber ve diğer taksicileri hedef olması doğal

Türkiye'de meslek odalarında sorun var... Bunların ülkeye ne kadar faydası var tartışmalı berber fiyatı, ekmek fiyatı, avukatlık fiyatı, taksi plakası sayısını vs meslek odaları belirliyor ve hepsi kendi çıkarına göre ayarlama yapıyor halk ekmek sayesinde ekmekte rekabetçi fiyat oluşuyor ama diğerlerinde rekabetçi fiyat ve kalite oluşamıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 1 Haziran 2019; 22:48:55 >
  • Bi Fransa degiliz,normal.3 gun Paristeydim,surekli Uber kullandim,1 kurus nakit odemedim, hepsi hesaptan cekildi.Istedigim yere geldiler,istedigim yere biraktilar,ucret belli,rota belli,araba belli,kalite belli,sofor belli hersey seffaf,kayitli
    Simdi bunu Turk vatandaslari haketmiyor mu,ulkemize gelen turist haketmiyor mu? Sonuc olarak haketmiyor,ozgurlukler ulkesi degiliz ...

• Bizim millet anlamaz böyle kaliteli işlerden. Çağıracaklar sigara kokulu fiat öyle rahatlayacaklar. Senin neyine XL hizmet.
  • ArıKovanınaDalanAyı kullanıcısına yanıt
    İron mi? Bizene senin trilyon parana. İyi OzAman ülkede herşeyden 1tane olsun.

İlk yapan trilyon para harcamış ikincisi neden yapılsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: dr20mouse

Uber ucuz mu?

En son arkadaşı evine göndermek için bir bitaksiye birde ubere baktım arada 7 lira fark vardı.

Taksiyle gitti 7 lira az ödedi.
    Hehehe taksi ile uber araçlarını kıyas ederek ne yapmak nereye varmak istemektesiniz. Biri klimalı lux araç diğeri Fiat Linea.

• Uberin taksi olanı için mi yoksa normal panelvan gibiler olanı için mi

• Yaklaşık 2 sene önce Eyüp evlendirme dairesinde Bir düğüne gittik ailecek.

Saat 10 gibi akrabalardan bazıları gidecek taksi çağıralım dediler bende bitaksi den çağrı yaptım.

Bekle 5dk - 10dk - 15dk derken yarım saate yakın bekledik etraf taksi kaynıyor kabul Eden yok.

Neyse açtım Uber uygulamasını 6kisilik bir araç istedim 5dk olmadan biri kabul etti. Yakin yere müşteri getirmiş galiba onu bıraktı geldi aldı.

Şimdi burada plakaya trilyon verdim diyen yok elin Amerikalısina para gidiyor diyenler yarım saat bekleyip bir taksi gelmiyor ise Uber candır.

• quote:

Orijinalden alıntı: gcb1903

Uber'e ben de karşıyım. Bu teknolojik, bizim yerel imkanlarla yapamayacağım bir şey değil. Niye buradan bile Amerika kazansın parayı? Ama.

Ama bu taksicilik sektörü ile de bu iş olmaz. İktidar Uber yasağını taksi reformu ile beraber yapsa tebrik ederdim. Bu sadece seçim yatırımıdır. Başka bir şey değil. Ve daha kötü olacağının göstergesidir.
    Türkiye serbest piyasa ekonomisine sahiptir yani amerikan ürünü ya da hizmeti diye hiçbir şeyi yasaklayamazsınız tek bir şeye bakılır halk istiyor mu? Ya da ondan daha iyi hizmet veren başka bir marka var mı? Bir şeyi daha iyi yapamıyorsan dışarıdan almak zorundasın sarı taksileri dayatmayla problem çözülmüyor.

Yasaklanmasının sebebini anlatayım, taksi sahipleri kodaman kişiler ve %90ı malum partiye yakın bu yüzden de istekleri tercihlerini çok çabuk üst makamlara yaptırıyorlar.

neyse bu kafayla bizim halk linea'lara egea'lara müstahak

• sözde cumhuriyet ülkesi sayın cumhurbaşkanımız ne derse o oluyor bizim söylediklerimiz ciddiye alınmıyor. Onun içinde yolun sonu gelecek canımızı sıkmayalım.

• MonitörKertenkelesi kullanıcısına yanıt
    Karar zarar ediyoruz diye değil.

• Lyft yokmu ülkede?

• Taksi plakası olmadan yapılan ticari taşımalar korsandır. Ktk’da hüküm ve yaptırımı vardır . Taksiciler haklıydılar ve kazandılar , zaten haksız rekabet davası açılmıştı ubere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hukukturan -- 3 Haziran 2019; 4:9:12 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.