yerine neredeyse 3 tane geldi hala kısa süreliğine pes |
Ubisoft'un sevilen oyunu Far Cry 3, kısa süreliğine ücretsiz oldu (2. sayfa)
-
-
Hocam zaten kutuphanenize ekledim ama gozukmuyordu sanirim sistemsel bi sorun vardi simdi gelmis...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
güzel o zaman
-
quote:
Orijinalden alıntı: Umit_22Ubisoft connectteki tüm oyunlarım bedava.
tekniğin iyi ama geliştirmen lazım :D epic'te sadece 2 oyun kaçırdım birisi adını hatırlamadığım ödüllü bir indie, diğeri de fall guys. fall guys çok önemli değil oynamazdım zaten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 10 Eylül 2021; 23:0:10 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: victoribarbotekniğin iyi ama geliştirmen lazım :D epic'te sadece 2 oyun kaçırdım birisi adını hatırlamadığım ödüllü bir indie, diğeri de fall guys. fall guys çok önemli değil oynamazdım zaten
Alıntıları Gösterbende bu kadar geliştirebildim :D
epic de bende 15.12.2018 Subnautica ile başladım bir kaç oyun kaçırdım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i.y4114 -- 10 Eylül 2021; 23:44:35 >
-
Valla benim oynadığım oyunların yüzde sekseni korsandı. Şimdi o oyunları bulup satın alıyorum. İndirimleri takip ediyorum o yüzden. Bugüne kadar sadece iki Ubisoft oyununu oynadım. Assassians Creed 2 ve Revelation . İkisinide bedava verdi Ubisoft :D Adamlar elimi cebime attırmadılar :D
-
11 eylüle kadar kütüphanene eklersen sürekli senin oluyor, önce bir okuyun
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X