Merhaba arkadaşlar ubuntu yazılım merkezinde flash player yüklüyorum. Yüklerken alttaki resimdeki hatayı veriyor. Ne demek istediğini ve sorunu nasıl çözerim yardım edebilir misiniz. Adobenin siitesinden elle indirdim ama rardan çıkan dosyada libflashplayer.so diye bi dosya çıktı nasıl çalıştırabileceğimi bilmiyorum. Bir şekilde flash player i yüklemem lazım. yardımcı olursanız sevinirim.Şİmdiden teşekkürler.
ubuntu internete bagli mi?
evet bağlı zaten flashı internetten indiriken %38 geldiğinde veriyor bu uyarı
ubuntu yazilim merkezini ac. yukaridan edit butonunu tikladiktan sonra yazilim kaynaklarini ac. orada cd rom secili ise oradaki isareti kaldir. sunucu olarak da almanya, turkiye, hollanda, abd veya ana sunucu arasindan secim yap. muhtemelen sunucu yogunlugu yuzunden o hatayi aliyorsun.
ayrica sanirim kurarken internete bagli olmadigi icin turkce destegi tam yuklenmemis. tercihler(preferences) altindaki dil destegini (language support) tikla. tikladiktan sonra dil desteginin tam yuklenmedigini, yuklemek isteyip istemedigini soracak.
ilgilendiğin için teşekkür ederim. ayrıca kurarken 5 dakika boyunca dil dosyası indirdiğini gördüm. ama ginede bakacam.
Haklıymışsın dil desteği tam olarak yüklenmemiş.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme