Şimdi Ara

Ubuntu 10.04 ve 10.10 için Firefox 8 Kurulumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu rehber size 10.10 Ubuntu (Maverick Mirket) ve Ubuntu 10.04 LTS (Lucid Lynx) sistemlere nasıl Mozilla Firefox 8 web tarayıcısı yüklenmesini gösterecektir.

Ubuntu 10.04 ve 10.10 için Firefox 8 Kurulumu

Mozilla Firefox 8.0 paketleri aşağıdaki Ubuntu dağıtımları için mevcuttur:

· Ubuntu 10.10 (Maverick Meerkat)
    · Ubuntu 10.04 LTS (Lucid Lynx)

Adım 1 - Firefox 8 deposunu ekleyin

Hangi işletim sistemi olursa olsun (Ubuntu 10.10 veya Ubuntu 10.04 LTS), ALT+F2 tuş kombinasyonu ile Terminali çalıştırın. "Run in terminal''e tik atıyoruz. Sonra aşağıdaki kodu kopyalayıp yapıştırın. Ardından ''Run(Çalıştır)'' butonuna basıyoruz.

gksu add-apt-repository ppa:mozillateam/firefox-stable

Şifrenizi giriniz ve tamam düğmesine basınız. Terminal penceresi birkaç saniye görünür ve otomatik olarak kapanacaktır. ALT + F2 tuş kombinasyonunu ile tekrar terminali çalıştırın. Aşağıdaki kodu yapıştırıp "Run(Çalıştır)" butonuna basıyoruz.

gksu apt-get update

Şifremizi giriyoruz ve tamam diyoruz. Terminal penceresi birkaç saniye görünür ve otomatik olarak kapanır.

Adım 2 - Firefox 8 Yükleme

ALT + F2 tuş kombinasyonu ile terminali çalıştırıyoruz. Aşağıdaki kodu yapıştırıp "Run(Çalıştır)" butonuna tıklıyoruz. ''Run in terminal''e tik atmayı unutmuyoruz her seferinde.

sudo apt-get install firefox

Terminal penceresi açılacaktır. Şifrenizi giriniz. Firefox 8 paketlerini yüklemek için Y(es)/E(vet) tuşuna basın ve Enter´leyin. Kurulumun bitmesini bekleyin.

İşte bu kadar! Yeni Mozilla Firefox 8 artık sisteminize yüklendi. Uygulamalar -> İnternet menüsünde bulabilirsiniz.

Kaynak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eigelb -- 18 Kasım 2011; 15:20:15 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.